Letní pohoda: přenosné osvětlení pro čtení i zahradní LED světla

REKLAMA       Jana Brožková, 23.7.2015

Léto je v plném proudu, tropické počasí nás láká na zahradu a k vodě a dlouhé večery si říkají o to, strávit je v příjemném prostředí. Příjemné prostředí je hlavně o atmosféře a tu si často vytvoříme hlavně osvětlením. Přinášíme vám pár tipů, jak toho co nejlépe docílit.

Přenosná svítidla

Pokud plánujete dovolenou na vypůjčené chatě, u známých, nebo v apartmánech, ideálním pomocníkem jsou přenosná svítidla, která vám nejen pomohou v orientaci v neznámém prostředí, ale také dodají místu na útulnosti a vytvoří opravdu skvělé prostředí pro pobyt s rodinou.

„Jednou možností jsou svítidla do zásuvky, která vyzařují příjemné světlo a nezaberou při cestování mnoho prostoru.“ Říká Michael Urban, obchodní ředitel poradensko-prodejního portálu eSvětlo.cz. „Další variantou jsou takzvaná světla na klipu, která fungují na baterku a můžete je při cestování používat třeba na čtení, nebo i k osvětlení balkónu.“

Venkovní party

Plánujete svatbu, oslavu narozenin, nebo jen tak letní party? Ozvláštněte svůj balkón, zahradu, terasu, ale i třeba obývací pokoj použitím stylových Flood Light osvětlení na dálkové ovládání. Osvětlení mění barvy, nebo se dá nastavit na jedinou barvu a vytvoří tak jedinečnou a nezapomenutelnou atmosféru. „Flood Lights se hodí hlavně na zahradní slavnosti, jako jsou svatby, nebo večírky, dají se ale umístit i jako dekorační prvky na zahradu. Při správném umístění a nastavení udělají z vaší zahrady opravdový ráj.“ Popisuje originální svítidla pan Urban.

Světelné dekorace

Není nic originálnějšího, než použití světelných dekorací v interiéru, ale také v exteriéru vašeho domu. Nabídka je skutečně široká, můžete si vybrat od svítících kamenů na vaší skalku, nebo trávník, až přes svítící nábytek. „Hodně populárním řešením zahrad je použití LED květináčů, nebo LED nábytku.“ Říká Michael Urban. „V nabídce máme několik variant, dají se využít LED koule na sezení, LED krychle jako odkládací stolek, nebo se dají sehnat celé LED sedačky. LED květináče pak můžete použít i při dekoraci balkónu, nebo okolí domu. Nejedná se o finančně nákladnou variantu.“



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry