Potřebujete podzemní nádrž na vodu či jímku? Dostatečně prostorné a levné nabízí ABstore.cz.

REKLAMA       Jiřina Kavková, 13.8.2015
Všichni se snažíme neustále zvelebit svůj domov či zahradu a mít je tak hezké i dobře sloužící. Jestliže jste se rozhodli pro koupi podzemní nádrže na vodu , navštivte webové stránky e-shopu ABstore.cz. Nabízí mnoho typů tohoto zboží a vyberete si, ať už vám stačí nádrž s menším objemem, nebo naopak potřebujete takovou, jež bude mít skutečně velkou kapacitu.

5 typů podzemních nádrží Neptun

ABstore.cz nabízí celkem pět modelů podzemních nádrží Neptun. Jde o objemy:

•   6 000 l

• 10 000 l

• 14 000 l

• 18 000 l

• 22 000 l

Tyto nádrže jsou skvělou možností, jak nakládat se splaškovou nebo dešťovou vodou. Jsou vyrobeny z jakostního polyethyelnu a jsou plně samonosné. Vybrat si můžete mezi variantami pro nadzemní i podzemní umístění. Zvolíte-li podzemní instalaci, není nutné obetonovat jejich plášť. Instalace je možná do písků, jílů i štěrků a i pod úroveň hladiny podzemní vody.

S jejich pomocí můžete dešťovou vodu využívat k zalévání zahrady, provozu WC příp. k praní prádla a uspořit tak až 50% nákladů za spotřebu vody. Měkkost vody je zárukou, že se neusazuje v potrubí ani zařízení vodní kámen a k praní prádla není nutné použít tolik pracího prášku.

Doprava zdarma a mnohé další výhody

Obrátíte-li se s žádostí o koupi podzemní nádrže na vodu na společnost AB Store, získáte dopravu zdarma. Ta je ostatně vždy, když objednávka přesáhne hodnoty 1 000 Kč bez DPH. Státní organizace, školy a jiné mohou využít odběr na fakturu, také se dá společnosti zaslat poptávku a ona vám vyhotoví zajímavou nabídku zdarma. Objednávky můžete provádět i telefonicky na č. 325 611 570.

Prohlédněte si kompletní sortiment pro zahradu, dům, kancelář, dílnu atd., vyberte si i profi hliníkové žebříky, závěsné systémy do dílny nebo třeba prostornou popelnici na odpad a získejte spolehlivého partnera, na nějž se budete vždy s důvěrou obracet.

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky