Recept na špagety carbonara, po kterých nepřiberete

Klasické těstoviny jsou velmi kalorické. Zkuste zeleninové špagety, které nemají téměř žádné kalorie. Těstoviny Perfect Pasta se skládají pouze z vody (96 %) a látky zvané Glukomannan (3,8 %), což je rozpustná vláknina, které jsou připisovány prokazatelné pozitivní účinky na redukci váhy. Tyto špagety neobsahují téměř žádné kalorie a jsou zcela bez cukru, tuku a lepku. Jejich příprava je navíc časově nenáročná. A co na tyto dietní špagety carbonara potřebujete?

INGREDIENCE:

200 g Perfect Pasta

100 g pancetty

2 žloutky

černý pepř

parmezán

JAK NA TO:

Vaječné žloutky oddělte od bílků. Do žloutků nastrouhejte parmezán. Panchettu nakrájejte na kostičky a orestujte na pánvi. Přidejte Perfect Pasta, kterou nejprve důkladně propláchněte v horké vodě. Přilijte směs žloutků a parmezánu a ihned odstavte z plotny. Opepřete dle chuti.

Perfect Pasta je stoprocentně přírodní zeleninová alternativa těstovin z plodiny Konjac Amorphalus, kořenové zeleniny, která se pěstuje téměř v celé jihovýchodní Asii. Sama o sobě má velmi neutrální chuť, lze ji proto podávat jak ve formě slaného, tak sladkého pokrmu.

Je vhodná pro jakýkoliv typ diety, pro diabetiky, celiaky, vegetariány, vegany nebo lidi s vysokým cholesterolem. Významné redukční účinky jsou dány schopností Glukomannanu až několikrát zvětšit svůj objem, což potlačuje „chutě“, pocit hladu a přejídání. Svým dokonale vyladěným složením lehce nahradí běžné přílohy, které jídlům přidávají zbytečné kalorie navíc. Jedno 200 gramové balení obsahuje pouhých 24 kcal.


Zdroj: Perfectpasta.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Recepty na víkend