Konec obezity v Česku? Nová dieta nahrazuje běžnou stravu

Kila navíc s sebou přináší spoustu zdravotních problémů. Každý pátý Čech trpí obezitou, každý třetí má nadváhu. Shodit kila a být zdravější jim má pomoci nový dietní šestifázový program It´s my life! se svou sítí stejnojmenných franšíz.

 

 

Myšlenka vzešla z hlav profesionálů, kteří se už několik let pohybují na poli zdravého životního stylu. „Chtěli jsme klientům nabídnout kvalitní, českou a chutnou stavu – dietní program s následnou péčí,“ řekla Jana Krčková, spoluzakladatelka společnosti It´s my life.

Koncept je naplánován jako komplexní péče o klienty, které při hubnutí bude provázet certifikovaný výživový poradce. V případě potřeby mu navíc budou k dispozici konzultanti jako například praktický lékař, obezitoložka nebo psycholožka a další. Program má navíc vypracovaný plán, jak převést klienta po zhubnutí zpátky na běžnou stravu tak, aby se vyhnul jo-jo efektu.

V případě dietního programu It´s my life! se navíc jedná o první plnohodnotnou náhradu stravy vyrobenou v Česku. Díky ní se tělo dostane do ketózy a začne spalovat tuky. Klienti se ale nemusí obávat nežádoucích účinků tak, jak je to třeba u jiných diet, jež neobsahují dostatečné množství živin. „V plné náhradě stravy tedy v 1. fázi diety klient konzumuje 4 porce denně, čímž pokryje 100 % denní doporučené dávky nezbytných živin, vitaminů, minerálů a stopových prvků. Proto naše dieta splňuje nejpřísnější normy nejen v ČR, ale celé Evropské unii v oblasti výživy,“ uvedla Nikol Hložková, nutriční terapeutka dietního programu It´s my life!

Na pobočkách It´s my life! také probíhá ve zhruba týdenních cyklech měření na přístroji InBody. Ten s maximální přesností analyzuje hodnoty klientovy tělesné váhy, hmotnosti tuku, svalové hmoty, bez-svalové hmoty a vody. Navíc dokáže analyzovat tyto údaje v každé části těla zvlášť. Dokáže také změřit hodnotu viscerálního, takzvaného vnitřního tuku v těle. Kontrola jeho hodnoty je pro člověka velmi důležitá.

Tento tuk se totiž nachází v oblasti břicha a vnitřních orgánů, a pokud je v těle v nadměrném množství, je nebezpečnější než tuk podkožní. Zvyšuje riziko infarktu, mrtvice nebo cukrovky. Naměřené hodnoty s vámi certifikovaný poradce zkonzultuje, vytištěné a přehledné výsledky si s sebou odnášíte domů.

Společnost It´s my life! nabízí unikátní koncept franšízy. „Náš systém je svým způsobem ojedinělý na trhu. Je osvobozený od počáteční investice do licence. Zaměřujeme se na franšízanty podnikatele, rádi budeme spolupracovat s kvalitními obchodníky a poradci. Poskytneme jim podporu a kvalitní produkty. Nám pak zbyde energie a čas na vývoj a inovaci produktů a na dohled nad kvalitou služeb,“ řekla Štěpánka Vránová, další spoluzakladatelka společnosti It´s my life!.

Zájemci o podnikání pod hlavičkou It´s my life! navíc neodvádějí žádná procenta ze svého dosaženého obratu, společnost It´s my life! se podílí na povinném vybavení, veškerých reklamních kampaních, poskytuje veškerou marketingovou off-line i on-line podporu, reklamní kampaně na webu, Facebooku, rádiu a dalších médií. Franšízanti absolvují zdarma pravidelná školení, zástupci franšízora v prvních měsících navštěvují studia It´s my life! a pomáhají s klienty zdarma.  

Dietní program It´s my life! byl založen stejnojmennou společností složenou z profesionálů, kteří se na poli zdravého životního stylu, hubnutí, cvičení a zdravé stravy pohybují už několik let. Vzhledem k rostoucím číslům počtu obézních lidí v Česku se rozhodli klientům nabídnout dietní program složený z kvalitních, chutných a v Česku vyrobených pokrmů. Tak vznikla proteinová dieta – první plná náhrada stravy - It´s my life!
Další informace o dietním programu It´s my life! najdete prosím na http://www.its-my-life.cz, na sociálních sítích https://www.facebook.com/ItsMyLifeDiet a http://www.instagram.com/its_my_lifecz.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky