PAMPELIŠKOVÝ SALÁT S FENYKLEM A OSTROPESTŘCEM

NATURHOUSE (NATURHOUSE), 24.05.2017
















  Ingredience:

1 šálek pampeliškových listů umytých a jemně pokrájených

1 oloupané a pokrájené zelené jablko

1 jemně pokrájená bulva středně velkého fenyklu

3 polévkové lžíce citronové šťávy

1–2 lžíce olivového oleje

1 polévková lžíce kvalitního medu

sůl a pepř na dochucení

1 polévková lžíce semínek ostropestřce mírně opražených nebo opražená lněná semínka

 

 

Postup:

Ve velké míse smíchejte pampelišku, jablko a fenykl. Přidejte citronovou šťávu, olivový olej a med. Dochuťte solí a pepřem podle chuti. Na silnostěnné pánvi 3–5 minut při střední teplotě grilujte semínka ostropestřce nebo lněná semínka a salát jimi posypte. Tuto verzi salátu můžete dále obměňovat i s jinými druhy zeleniny, například s chřestem a řapíkatým celerem. Vždy je vynikající.

 

 

Dobrou chuť! 

o NATURHOUSE:    

NATURHOUSE je celosvětová síť výživových poraden s vedoucím postavením v České republice, na Slovensku i v zahraničí. Koncept byl založen v roce 1992 ve Španělsku a nyní provozuje na 2.000 výživových poraden ve 40 zemích světa. Přidaná hodnota konceptu tkví v osobním výživovém poradenství zdarma, dlouhodobé práci s klientem a širokém sortimentu exkluzivních produktů. Více než 5.500.000 osob dosáhly díky NATURHOUSE svého cíle snížit a kontrolovat svou váhu. V současné chvíli působí na českém trhu více než 70 poboček, které jsou ve valné většině provozovány samostatnými podnikateli – franchisanty. První pobočka byla otevřena společností REDUCCIA, s.r.o. v roce 2008.

 

Více informací na: www.naturhouse-cz.cz

 

 
Názory na článek  PAMPELIŠKOVÝ SALÁT S FENYKLEM A OSTROPESTŘCEM
Na dané téma nejsou žádné názory.
Známkuj

Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem


Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie

Články Zavařování a vaření