Vhodná podlaha do koupelny

Quick-Step, 27.7.2017

Trendem při výběru koupelnových krytin jsou vinylové podlahy., které jsou vysoce voděodolné.  Působí příjemně na bosý dotek, dobře propouští teplo, izoluje hluk a je vhodná pro podlahové topení. Samotná prkna podlahy jsou vodotěsná, avšak extrémní množství vody, například z rozbité pračky, může spáry proniknout do spodních vrstev. V takovémto extrémním případě může dojít k poškození podlahové podložky. Klasické množství vody jako jsou různé cákance nebo menší množství tekutiny podlaze rozhodně neublíží.

Laminát do koupelny

Laminátové krytiny nebyly donedávna úplně vhodnou volbou do koupelny. Podlahy ošetřené vrstvou HydroSeal však mohou být instalovány i do koupelen. Vrstva zbraňuje pronikání vlhkosti dovnitř podlahy. Pokud se rozhodnete do vaší koupelny položit laminát, obraťte se na renomovanou firmu. Právě profesionální pokládka zaručí, že se v místnosti se zvýšenou vlhkostí podlaha nepoškodí.

 

Útulné dřevo

Dřevěné podlahy patří mezi vysněnou volbu do našich interiérů. Do koupelen se primárně nedoporučují, přesto kvalitní dřevěná podlaha v případě správné péče může zvelebovat interiér i tam. Samozřejmě je důležité, aby koupelna byla velmi dobře odvětrávaná, případnou vylitou vodu je třeba co nejrychleji vytřít. Opět platí, že pokládku podlahy bychom měli svěřit do rukou profesionálů.


 

Quick-Step

Značka Quick-Step navrhuje a vyrábí širokou řadu laminátových, dřevěných a vinylových podlah, které se vyznačují svojí špičkovou kvalitou, snadnou instalací a ještě snadnější údržbou. Proslavila se zejména svým patentovaným instalačním systémem Uniclic®, který funguje zcela bez použití lepidla. Podlahy Quick-Step jsou skutečně univerzální, takže je můžete položit v celém domě. Díky širokému výběru dekorů a stylů, od klasických po módní, se najde ta pravá podlaha do každé místnosti ve vašem domě nebo bytě.

Více informací na:www.quick-step.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry