Kuchyňské baterie snoubí stylový design a nejnovější technologie

Profesionální, flexibilní a barevné

Kdo říká, že práce v kuchyni nemůže být zábavná? Je to, ostatně jako v mnoha dalších případech, otázkou spojení příjemného s užitečným. V kuchyni toho dosáhnete především tím, že budete v maximální možné míře používat profesionální nástroje. Produktové řady Essence a Concetto od společnosti GROHE představují dvě nově rozšířené kolekce kuchyňských baterií, které disponují stejnou výbavou a flexibilitou jako baterie v profesionálních kuchyních. Značně tak snižují náročnost každodenních kuchyňských prací a naopak zvyšují jejich efektivitu.

Pečlivě promyšlené, profesionální funkce

Jednou z nepostradatelných vlastností kuchyňských baterií je pro profesionální i amatérské kuchaře možnost snadného přepínání mezi sprchovým režimem a normálním proudem vody. Abychom zajistili naprostou uživatelskou přívětivost, pečlivě jsme promysleli každý detail těchto baterií. Díky technologii GrohFlexx je vytahovací sprcha obzvláště flexibilní a vhodná pro širokou škálu činností. Silikonová hadice s integrovanou pružinou umožňuje uživateli otáčet sprchovou hadicí všemi směry v rozsahu 360 stupňů bez jakýchkoliv potíží. Kombinace takového pracovního dosahu a maximální flexibility zaručuje, že každý úkon v kuchyni pro vás bude naprostou hračkou – od oplachování zeleniny po plnění vysokých nádob či hrnců.

Po dokončení každé činnosti se sprcha automaticky zasune zpět do sprchového ramene, kterým lze mimochodem také otáčet. To je možné díky technologii GROHE EasyDock M, která prostřednictvím silného magnetu v držáku navede sprchu zpět na své místo. Tato technologie je dalším příkladem nikdy neutuchající snahy technologických inženýrů GROHE uvádět na trh produkty, které uživatelům přinášejí především jednoduchost a nevídaný komfort.

Nenápadná elegance

Pokročilé technologie a výjimečně kvalitní zpracování je však pouze jedním z prvků dokonalého produktu z dílny společnosti GROHE. Další krok má na starosti interní návrhářské studio, ve kterém tento technologický koncept nabyde konkrétní podoby. Kuchyňské baterie Essence a Concetto Professional jsou typické svými mimořádně štíhlými, minimalistickými konstrukcemi a pokročilou 28mm kartuší, která je jejich technologickým srdcem. Samotný fakt, že je tato vysoce výkonná technologie ukryta v tak elegantním a minimalistickém těle, staví práci návrhářského studia GROHE do čela současného produktového designu.

Další vlastností, která zvyšuje funkcionalitu i estetickou úroveň současně, je silikonová hadice, která se mimořádně snadno čistí. Zatímco baterie Concetto obsahuje hadici v barevném provedení Matte Black, baterie Essence lze kromě této varianty vybavit ještě hadicemi v barvách Matte Sheer Marble, Matte Dark Grey či Matte Dark Brown. Výměna hadice je nesmírně jednoduchá, díky čemuž je snadné jednotlivé barevné varianty střídat v závislosti na barvě okolního kuchyňského vybavení.

Pestrobarevný svět Essence Professional

 U příležitosti slavnostního uvedení nových produktů této řady na trh nabídne společnost GROHE limitovanou edici hadic v pestrých barvách – žluté, oranžové, červené, růžové, fialové, zelené a modré.

 


Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Kuchyně, nejlépe hodnocené fotografie



Články Kuchyně