Kuchyně - Vzdušná světlá kuchyně

předchozí předchozí Fotogalerie Kuchyně další další
Vzdušná světlá kuchyně
Vzdušná světlá kuchyně
celá hvězdycelá hvězdycelá hvězdycelá hvězdy1/2 hvězdy
známka: 4.33 / 3
Popis:
 Vzdušná a světlá kuchyně má vysoký strop s krásnými, dřevěnými trámy. Barevné tóny jsou uměřené, použitá je bílá na stěnách a různé odstíny středně tmavého dřeva a světlejšího kamene. Originálním akcentem kuchyně je barevná mozaiková digestoř, zavěšená nad plynový sporák.

Fotograf: Gabriel Mihalik.

Zařazeno: 7. květen 2012

zdroj: https://gaboes.com

 

Sdílejte fotku na sociálních sítích nebo emailem

Social icons

Články k tématu kuchyně

Venkovní kuchyně: vaření pod širým nebem má jedinečné kouzlo

15.6.2021

Venkovní kuchyně jsou velkým hitem posledních let. Stále víc z nás touží být během krásných teplých dní venku. Události uplynulých měsíců tuto touhu jen umocnily. Jak by měla vypadat venkovní kuchyně, aby splnila naše požadavky a očekávání?

Rýžová mouka nepatří jen do asijské kuchyně, použijte ji na dezerty

Rýžovou mouku si řada lidí spojí s asijskými pokrmy. Její využití ale dávno přesahuje tradiční asijskou kuchyni a uplatníte ji velmi snadno i v té české. Do jídelníčku přinese zpestření, zajímavou chuť a navíc je lehce stravitelná. Připravit si z ní můžet

Malé velké detaily: vyhněte se nejčastějším chybám při návrhu kuchyně

12.11.2020

Pořízení nové kuchyně je velká věc. Při jejím návrhu nepodceňte ani zdánlivé detaily, které rozhodnou, jestli bude vaše nové kulinářské království nejen krásné, ale také účelné a pohodlné.

Vnitřní život kuchyně aneb správná organizace vám ulehčí život

28.9.2020

Kam uložit všechno nádobí? Jak nejlépe schovat koš na tříděný odpad? Kde uskladnit potraviny? Jsou praktičtější skříňky nebo zásuvky? To jsou nejčastěji kladené otázky při zařizování nové kuchyně.

Jak vybrat ten správný odsavač par do kuchyně?

28.6.2020

Kuchyň bez digestoře je jako hrnec bez dobře padnoucí poklice. Kvalitní odsavač par eliminuje nejen veškeré nepříjemné výpary a pachy, vznikající při vaření, ale také mastnotu. A navíc předchází tvorbě plísní.

Články k tématu kuchyně