Jágr je pro Kanadu imigrant, start za Calgary se opozdí

TNBiz, 4.10.2017

Jágr a Calgary? Už dohodnutá věc. Jenže na první start božské 68 v dresu s plameny si fandové asi budou muset počkat. Jisté je to, že v úvodním večeru sezony bude česká hokejová ikona chybět a jak to bude dál?

Calgary zahajuje nový soutěžní ročník na hřišti Edmontonu, jenže tohle prestižní kanadské derby bude zcela jistě bez Jaromíra Jágra. Jednak let do chladné Kanady trvá skoro 13 hodin, za druhé jak sám Jágr naznačil, nemá pořádně natrénováno a musí se sehrát a seznámit s týmem. Jenže důvodem odkladu prvního startu za Flames je i papírování.

Pokud chce totiž Jaromír Jágr hrát za kanadský klub, musí projít spoustou papírů, razítek a rukama úředníků.

Flames may not make Jagr deal official for another few days. Club working on immigration issues. Jagr not expected in Calgary until Wed.

— Pierre LeBrun (@PierreVLeBrun) October 2, 2017


"Flames nemusí oznámit kontrakt s Jágrem v několika nejbližších dnech. Klub pracuje na imigračních záležitostech," sdělil na svém twitterovém účtu uznávaný reportér Pierre LeBrun.

Ano, Jágr prostě pro Kanadu bude přistěhovalec, jako každý jiný, kdo v téhle zemi usiluje o práci.

Druhý zápas sezony hraje Calgary doma už v neděli 7. září proti Winnipegu, což je také kanadské souboj. Pak odjíždí tým na krátký trip na západní pobřeží. V úterý 9. ríjna nastoupí v Anaheimu a o dva dny později v Los Angeles.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky