Začíná jubilejní 20. ročník veletrhu Střechy Praha 2018

Jana Brožková, 30.1.2018

Termín veletrhu: 8. – 10. 2. 2018 od 10.00 do 18.00, v sobotu od 10.00 do 17.00 hod.

Místo konání veletrhu: PVA EXPO PRAHA Letňany, Beranových 667, 199 00 Praha 9 - Letňany

Na prestižním stavebním veletrhu Střechy Praha 2018 nebude ani letos chybět společnost KM Beta jako největší český výrobce betonové střešní krytiny a vápenopískových cihel. Jubilejní 20. ročník výstavy se koná ve dnech 8. – 10. 2. 2018 v PVA EXPO PRAHA Letňany.

Komplexní přístup a vysokou kvalitu stavebního systému naleznete v produktech společnosti KM Beta v hale 3, stánek č. 316. Přímo na stánku si můžete prohlédnout betonovou střešní krytinu KMB BETA a KMB HODONKA, které patří mezi produktové stálice, nebo se můžete pokochat nejnovějším přírůstkem do rodiny střešních krytin, a to moderní plochou taškou KMB ROTA. Neodmyslitelnou součástí sortimentu KM Beta je i bohatý výběr betonových střešních doplňků, jenž bude rovněž součástí expozice.

Kromě betonové střešní krytiny vyrábí KM Beta také pálené i vápenopískové cihly a suché maltové směsi. Široký sortiment výrobků dává zákazníkům nepřekonatelnou výhodu postavit celý dům od jednoho dodavatele, což ulehčí nejen organizaci práce, zpřesní harmonogram dodání jednotlivých komponent a zjednoduší servis.

O výhodách stavění z komplexního stavebního systému od základů až po střechu si navíc můžete popovídat přímo na veletrhu s vyškolenými odborníky KM Beta.

 




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba