Škola volá: připravte svoje dítko do školních lavic

Pokoj školáka stojí za to rozdělit na 3 zóny: spánek, studium a zábavaZačátek školního roku není lehký – jak pro dítě, tak pro rodiče. Stylistky Westwing přichází na pomoc a prezentují nápady na vytvoření ideálního pokoje školáka společně s trendy ze světa doplňků do školy. Nechte se inspirovat!

Pokoj školáka
Každý rodič touží po tom, aby pokoj jeho dítěte byl barevný, útulný a radostný. Neměli bychom nicméně zapomínat na funkčnost. Při aranžmá pokoje školáka stojí za to rozdělit si pokoj na 3 zóny: spánek, studium a zábava. Bez obav, takovou koncepci lze užít i v malých prostorech. Můžete použít tzv. stavebnicový nábytek, který lze měnit dle věku a potřeb dítěte. Další možností je patrová postel – prostor pod lůžkem bude zejména u menších dětí fungovat jako místo pro hry. V pokoji pro starší v této části umisťte pohodlné křeslo nebo pufy, které ocení zejména návštěvy. S věkem studenti potřebují stále více prostoru na knížky a sešity – v tento moment bude nenahraditelným prvkem prostorná komoda. Vhodná je taková, která má mnoho vnitřních příček. Nezapomínejme též na dobře vyprofilovanou židli a psací stůl – nejlépe ve verzi se zásuvkami, které umožňují udržovat pořádek na stole. Při psaní domácích úkolů je nepostradatelným prvkem kvalitní osvětlení. Co takhle stolní lampa s puntíky? Řešení matematických hádanek a povinná četba se hned stanou příjemnějšími!

Módní školní potřeby
Jak jednoduchým způsobem povzbudit děti, aby do školy chodily s větší radostí? Vybavte je unikátními školními potřebami! Dodají jim sebedůvěru a přinesou pozitivní náladu. Mimoškolní aktivity jsou skvělou přílěžitostí pro navazování nových přátelství. Umělecká dílna? Při tvorbě uměleckých děl mohou být užitečné vzorované izolepy. Sportovní aktivity? Barevný vak s módním vzorem se perfektně hodí pro bojového ducha. Pokud mají Vaše ratolesti rády hudbu, sáhněte po sluchátkách. Díky nim se budou moci uvolnit o přestávce. Při přípravě do školy je velice důležitým prvkem svačinové příslušenství – krabičky na jídlo a láhve na vodu. Dovolte dítěti vybrat jejich vzhled. Díky nim sní připravenou svačinu s větší radostí.

•••
O Westwing Home & Living:
Mezinárodní lídr na poli e-commerce v oblasti prodeje nábytku a bytových doplňků byl založen Delií Fischer v roce 2011. Svým zákazníkům nabízí produkty v atraktivních cenách, a to ve 14 zemích na 3 světadílech. Westwing má více než 1500 zaměstnanců a působí v Belgii, Brazílii, České republice, Francii, Itálii, Německu, Nizozemsku, Kazachstánu, Polsku, Rakousku, Rusku, Španělsku, Švýcarsku a na Slovensku.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry