Legendární hokejista Mario Lemieux prodává hrad, má padesát pokojů

TNBiz, 27.7.2018

Legendární hokejista Mario Lemieux prodává své panství! Luxusní sídlo, které kromě jiného pod svojí střechou skrývá 50 pokojů, si můžete pořídit i vy, ale připravte si téměř půl miliardy korun!

Kdo by neznal legendárního "Supermaria", který se nesmazatelně zapsal do historie NHL a v dobách největší slávy Pittsburghu byl mentorem Jaromíra Jágra.

Dvaapadesátiletý rodák z kanadského Montrealu, který je zároveň spoluvlastníkem Pittsburgh Penguins, se rozhodl, že prodá svůj luxusní dům - nebo spíš hrad!

Cena je to sice obrovská a protože Mario je starý lišák a má pořád smysl pro humor, dům nabízí za 21,999,066 dolarů ( v přepočtu zhruba 440 milionů korun). Těch 66 dolarů na konci je vzpomínka na číslo, které po dobu své kariéry nosil na dresu.

Ale teď k samotné nemovitosti. V ní se totiž skrývá nejen 50 pokojů, ale také 17 krbů a jak uvádí realitní kancelář, jedná se o nejdražší dům, který si můžete v oblasi Mont Tremblant zakoupit.

Dvojnásobný vítěz Stanley Cupu si sídlo pořídil v roce 2012 a manželkou Natálií a čtyřmi dětmi ho využívali hlavně v létě. Ostatně okolí je přímo stvořené pro sportovní vyžití s rodinou, protože je zde lyžařský resort a také nádherná příroda.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Reality