Čelte rozmarům počasí s čidly!

Mějte v zimní zahradě tepelnou pohodu!

Ať už venku zuří bouře a lijáky, nebo panují extrémní vedra či naopak třeskuté mrazy, ve své zimní zahradě můžete v klidu relaxovat, aniž byste museli hnout jediným prstem! O vaše dokonalé pohodlí a klimatický komfort se za vás postarají důmyslná čidla!

Chraňte se před deštěm a větrem!

Bojíte se, že by při nečekaně silné průtrži mračen doprovázené kroupami mohlo dojít k poškození externího zastínění vaší zimní zahrady nebo do ní napršet střešním oknem, které jste zapomněli zavřít? Tak neváhejte doplnit zimní zahradu větrnými čidly a čidly na déšť, které vás před nenadálými rozmary počasí ochrání! „V případě, že přijde déšť, bouřka či zvýšení větru, čidla dají pokyn k zavření okna a vytažení zastínění do ochranách boxů,“ říká Ing. Miroslav Culka, obchodní ředitel společnosti DAFE-PLAST, která se zabývá výrobou zimních zahrad a hliníkových a plastových oken. Čidla se montují na exteriérovou část zimní zahrady a jejich integrace je zajištěna pomocí inteligentního systému ovládání, který umožňuje nastavit přesné parametry a podmínky, za kterých by mělo dojít k pohybu stínících či okenních prvků.

Mějte v zimní zahradě tepelnou pohodu!

Ve své zimní zahradě se můžete bránit nejenom dešti a větru, ale i nečekaným výkyvům teplot, a to s pomocí praktických teplotních čidel! „Teplotní čidla umožňují nastavení přesně podle vašich potřeb. Jestliže budete například chtít, aby teplota v zimní zahradě nikdy neklesla pod 18 °C, můžete čidla nastavit tak, že pokud dojde k poklesu teploty k této hodnotě, automaticky se spustí vytápění,“ vysvětluje Ing. Miroslav Culka a dodává: „Pokud naopak bude chtít, aby v zimní zahradě nebylo příliš horko a teplota nepřekročila 25 °C, lze čidla nastavit tak, že při přiblížení teploty k této hodnotě dojde k zatažení zastínění nebo otevření střešních oken.“

Nenechte se tedy rozhodit nepředvídatelnými rozmary počasí a užívejte si ve své zimní zahradě za všech okolností. Vše ostatní za vás zařídí čidla!

•••

Společnost DAFE – PLAST Jihlava, s. r. o. vznikla v roce 1992. Zabývá se výrobou a montáží plastových a hliníkových oken, dveří, prosklených stěn, ale také zimních zahrad. Za svůj výrobek OKNO PROGRESS Elite získala firma v roce 2011 CENU VEŘEJNOSTI v soutěži Výrobek roku. DAFE - PLAST se zabývá také poradenstvím, odbornými konzultacemi a projektováním v sektoru oken a plastových a hliníkových dveří.




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Technika