Zrcadlení v zrcadlech a se zrcadly

Všechny koupelnové propriety jsou stále po ruce

Za zrcadlem se nutně nemusí schovávat jen říše divů, můžete si za něj hravě schovat i všechny své důležité koupelnové propriety, které potřebujete mít v koupelně stále po ruce. V takovém případě jsou naprosto ideální volbou zrcadlové galerky.  

„Kromě šikovného úložného prostoru se všechny naše galerky mohou pochlubit také komfortní zrcadlovou plochou. A u vybraných typů dokonce i dvakrát díky jejich oboustranným zrcadlovým dvířkům,“ říká Ing. Petr Blažek, generální ředitel společnosti Dřevojas, v. d., tradičního českého výrobce koupelnového nábytku. Se zkrášlováním svého zevnějšku tak jednoduše můžete pokračovat i při otevřené galerce a nemusíte ji hned kvůli tomu zavírat. Příjemným bonusem je pak u vybraných typů galerek nejen existence elektrické zásuvky, ale rovněž zabudované LED osvětlení, které vám příjemně posvítí, ať už se budete zhlížet v jakékoli straně zrcadla.

Tak se nechte inspirovat a rozehrajte koupelnové zrcadlení naplno!

•••

 Společnost Dřevojas je jedním z nejvýznamnějších a největších českých producentů a dodavatelů koupelnového nábytku na český i evropský trh. Téměř 70. letá tradice výroby se promítá do vysoké kvality provedení a zajímavého designu, který dokáže oslovit a zaujmout. Výjimečná je společnost Dřevojas také pro vývoj a výrobu vlastních keramických umyvadel k většině produktových řad, a to pod registrovanou evropskou značkou  Dreja®, která dodává tomuto nábytku punc originality a nezaměnitelnosti.




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna