Kde je možnost nakojit v klidu miminko v centru Prahy?

Víme, jak moc je důležitých prvních tisíc dnů v životě dítěte Akt kojení představuje jeden z nejintimnějších okamžiků na světě. Proto si zaslouží klidné, čisté a pohodlné prostředí, kde může být v pohodě nejen miminko, ale i maminka. Všechny tyto požadavky splňuje nový kojící Hami koutek nacházející se ve spodním podlaží našeho největšího hračkářství Hamleys, ihned poblíž zrcadlového bludiště. 

Víme, jak moc je důležitých prvních tisíc dnů v životě dítěte a jak moc to ovlivňuje jeho další vývoj a růst. A také víme, že na jídlo potřebujeme i vhodné místo. Z toho důvodu jsme pro vás připravili Hami koutek, kde můžete v klidu spolu se svým děťátkem načerpat sily,“ vysvětluje Simona Lišková, marketingová ředitelka Nutricie. 

Přibližně 2 hodiny. To je přesně čas, kdy se začne miminko hlásit o svůj další příděl mléka nebo příkrmu. Běžně můžete maminky vidět kojit na schodech, v kavárně, případně kdekoliv na ploše obchodu. Není to nic pobuřujícího, ale zároveň to může být pro maminku i miminko poměrně stresující, protože u toho nemají potřebný klid.

Hami kojící koutek je pro rodiče a jejich nejmenší oázou v centru města, kde se můžou na chvíli zastavit a v klidu a v útulném prostředí obstarat svého nejmladšího člena rodiny. Je to místo, kde mohou maminky v pohodlí a teple nakojit své miminko, zatímco tatínek kupuje dárky.

Iniciátorem vzniku nového místa sloužícího ke kojení je kromě jedinečného hračkářství také Nutricia (značky Hami, Nutrilon apod.).



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky