Veletrhy FOR PASIV a FOR WOOD představí bydlení budoucnosti

Jana Brožková, 23.1.2019
Souběh veletrhů FOR PASIV a FOR WOOD se v prostorách PVA EXPO PRAHA představí už 7. února 2019. Nenechte si ujít jedinečnou šanci dozvědět se vše k vašim budoucím projektům na jednom místě. Chybět nebudou ani cenné rady odborníků.

Veletrhy FOR PASIV a FOR WOOD se na letňanském výstavišti uskuteční ve dnech od 7. až do 9. února 2019. Představí trendy a novinky nejen ve využití dřeva v nízkoenergetických i pasivních stavbách, a to na více než 4 000 metrech čtverečních výstavní plochy.

Veletrh FOR PASIV představí firmy, které se orientují na návrh a realizaci domů, financování, stavební materiály, moderní technologie a ovládaní domů, rekuperace, podlahové vytápění, kotle a další. Jeho souběžná akce FOR WOOD přináší vše o dřevěných stavbách, konstrukcích a materiálech. Chybět nebudou v PVA EXPO PRAHA kromě přehlídky špičkových firem z oboru i poradenská centra specializovaných odborníků, architektů a projektantů, kteří své služby poskytnou návštěvníkům zcela zdarma. Poradit se mohou příchozí i o tom, jak získat dotace pro své bydlení.

Podrobné informace naleznete na webových stránkách veletrhů www.for-wood.cz a www.forpasiv.cz. 

Chybět nebudou ani cenné rady odborníků



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba