Ubytovat doma myčku značky Beko je dobrý nápad

REKLAMA       Inzerce, 17.2.2020

Uvařit si něco dobrého a pak si nad tím posedět s rodinou nebo s přáteli je určitě příjemný způsob trávení času. Ale potom! Důsledkem je hora nádobí a nutnost si s ním nějak poradit. S tím vám může pomoci myčka nádobí Beko, kterou si domů vyberete.

Aby myčka co nejvíce vyhovovala vašim požadavkům, měli byste při rozhodování mít na mysli především tato kritéria:

  • velikost - upřednostníte myčku standardní velikosti, úzkou (šíře 45 cm), nebo stolní
  • kapacita – kolik sad nádobí je myčka schopná při úplném naplnění zdolat a potřebujete to?
  • typ instalace do linky – raději vestavný typ myčky začleníte do kuchyňské linky, nebo ji umístíte jako samostatný spotřebič
  • hlučnost – obecně jsou vestavné typy spíše méně hlučné než volně stojící myčky, ale určitě myslete na to, že hladina 50 dB se uvádí jako hranice komfortu
  • spotřeba – myčky značky Beko jsou energetické třídy A+, A++, nebo dokonce A+++, takže energeticky nenáročné
  • samozřejmě estetické parametry, jako je barva a tvar, aby myčka s vaší kuchyní ladila
  • doplňující funkce, které považujete pro vaši domácnost za rozumné - jako je dětská pojistka, nastavitelné koše, které umožní využít prostor co nejvíce, možnost odloženého startu, automatické otevírání dveří, rychlý program, speciální program na sklo...

Všechny modely myček Beko jsou energeticky málo náročné a také informace o ceně provozu svědčí o tom, že spotřebiče této značky jsou šetrné i v těchto parametrech. Myčka nádobí určitě patří k vyšším investicím do domácnosti, proto je dobré před nákupem vše pořádně zvážit, ale pořizovací cena myčky Beko nepatří na trhu k nejvyšším, přestože nabízejí stejné varianty a možnosti, mezi kterými můžete vybírat.

Ubytovat doma myčku značky Beko je dobrý nápad, protože když se rozhodnete pro model, který odpovídá vašim požadavkům a potřebám, udělá tu práci, kterou od ní čekáte a na vás zbude pouze uklidit čisté a suché nádobí na své místo.

 

Jsou samozřejmě věci, které do myčky prostě nepatří a se kterými si budete muset poradit sami, ale při dnešním způsobu života se starožitnými kousky, křišťálovým sklem nebudete trápit tak často. Z běžnějších věcí, které do myčky nepatří, jmenujme třeba věci ze dřeva (krájecí prkénka, nože nebo pánve s dřevěnou rukojetí), teflon, nádobí z některého kovu (měď, zinek, stříbro, hliník), a také plastové nádoby, které nejsou označené, že do myčky patří.

Myčka nádobí vám ve výsledku ušetří spoustu práce, a přes pořizovací náklady nakonec i peníze – spotřebujete méně vody než při ručním mytí nádobí a ve finále vyjde mytí levněji, i když započítáte peníze za tablety a spotřebovanou energii.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Kuchyně, nejlépe hodnocené fotografie



Články Kuchyně