Zahradní stan má řadu využití

Radek Stolář, 26.3.2020

Důvodů, proč by měl na zahradě stát stan, je hned několik. Jeho výhodou je možnost rychlého postavení a různé způsoby využití.

Zahradní stan je praktický

Párty stan může posloužit čistě prakticky, a to jako úschovna nejrůznějších předmětů. Ať už těch, které mohou být venku a nevešly se do domu, nebo třeba nejrůznějších pomocníků na zahradu. Od časného jara do sněhových přikrývek se stan postará o ukrytí věcí, které potřebujete zastřešit.

Když se rozhodnete o změně místa tohoto dočasného skladování, není nic snazšího než věci vystěhovat a stan samotný jednoduše a bez pomoci složit a přesunout. Zkrátka ho dát na místo, které bude lépe vyhovovat. A nezůstane po něm žádná významná památka.

 

Zahradní stany - různé využití

Větší rozměry stanů se hodí na pořádání různých venkovních akcí. Od narozenin až po svatby. Máte spíše menší počet členů rodiny, nebo naopak svoláváte rádi nejširší příbuzenstvo? Pak se bude po celý rok hodit právě zahradní stan, který poslouží jako zastřešení – nejen v případě horkých letních dnů, ale i když bude foukat vítr, nebo třeba, když dešťové přeháňky budou předvádět, co dovedou. V horkých a parných dnech se vyplatí využít jen střechu stanu a po stranách bude moci proudit alespoň ta trocha pohyblivého vzduchu, která se objeví. Chladnější nebo deštivé dny jsou zase příležitostí pro využití třech bočních stěn. Čtvrtá stěna poslouží pro uzavření prostoru jako ochrana při prudším dešti, nebo také může dopřát větší pocit soukromí.

Různé barevné varianty stanu zajímavě doplní prostor na zahradě a bytelná nůžková konstrukce se postará o praktickou stránku věci. Nejrůznější oslavy narozenin, svátků – nebo zkrátka jen obyčejné příležitosti k setkání blízkých, jsou ideální šancí pro zahradní stany. Oslavy významných studijních výsledků, ale i třeba svatby se mohou stát událostmi, při kterých párty stany poskytnou své zázemí nádherné akci. No a o možnosti posezení venku s blízkými při kávičce nebo u hrnku čaje ani nemluvě.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Zahrada, nejlépe hodnocené fotografie



Články Zahrada