Lednice Beko: vše, co potřebujete pro běžný život

REKLAMA       Inzerce, 31.3.2020

Značka Beko nabízí od roku 1967 spolehlivé domácí spotřebiče po celém světě a v České republice je její zastoupení od roku 2005. Od té doby se stala jednou z předních značek na českém trhu, kde nabízí širokou škálu volně stojících, vestavných i malých domácích spotřebičů. Spotřebiče Beko svými chytrými technologiemi, intuitivním ovládáním a úsporným provozem obstojí v každodenním užívání. Na českém trhu najdete nejen chladnička Beko, ale i mrazničky, myčky, pračky, sušičky, sporáky a varné desky, trouby a mikrovlnky, digestoře a různé malé domácí spotřebiče od žehliček po vysavače.

Mezi lednicemi značky Beko si můžete vybírat z mnoha typů, značka nabízí nejčastěji užívané modely kombinované (s mrazákem), ale naopak i ty monoklimatické, vestavné spotřebiče i volně stojící ledničky, přes velké americké lednice pro mnohočetné rodiny po malé lednice spíše pro single nebo studentskou domácnost. Nabídku ledniček doplňují i chladící vitríny na nápoje.

Všechny tyto chladničky užívají řadu moderních dnes vyhledávaných funkcí a technologií, jako je systém NoFrost, nulovou zónu nebo antibakteriální ochranu pomocí modrého světla. Navíc jsou chytře a prakticky řešeny uvnitř, takže se vám i do ledničky standardní velikosti vejde vše, na čem si chcete pochutnat.

Lednice Beko jsou spolehlivými pomocníky pro každého, v každé domácnosti. Vynikají svou dlouhou životností a vysokou spolehlivostí, můžete vybírat z mnoha modelů podle svých požadavků, přitom jsou tiché a energeticky spíše méně náročné. Nabízejí moderní design a díky možnosti přizpůsobit si stranově otevírání dvířek je bezproblémově začleníte do jakéhokoli prostoru.

Když se podíváme na v domácnosti nejčastěji užívaný model ledniček, totiž kombinované ledničky, které disponují odděleným mrazícím prostorem, kde se vytváří optimální prostředí pro rychlé a hluboké zmražení potravin (tlačítko rychlého zchlazení nebo zmražení při vložení nových potravin). Disponují řadou dalších funkcí, které se postarají o to, aby vaše potraviny zůstaly co nejdéle čerstvé. Spotřebiče uvádějí i dlouhou akumulační dobu, tedy dobu, při které zůstanou potraviny výpadku proudu stále optimálně zmražené či zchlazené.

Podíváme-li se naopak na největší typ lednic Beko, tzv. americké lednice, ty nabízejí nadstandardně velký užitný prostor s přehledným vnitřním uspořádáním. U většiny modelů najdete výrobník ledu, displej, některé se dají připojit na vodu, s pomocí technologií nabízejí chránění potravin před bakteriemi, viry a zápachem (ionizátor a distribuce chlazeného vzduchu pomocí ventilace). Ideální hospodaření s prostorem zaručuje také možnost využít v mrazničce speciální víceúčelovou zónu, kterou některé modely nabízejí – tu můžete využít jednak jako chladničku, mrazničku, či nulovou zónu s nastavitelnou teplotou (-24 - +10 °C) – podle aktuální potřeby domácnosti.

U všech typů lednic této značky najdete čistý moderní design a volbu z barevných variant, abyste se rozhodli, kterému modelu to u vás doma bude nejvíce slušet. Najdete modely nejen s různou energetickou třídou od A+ do A+++, ale i s různou klimatickou třídou. To je ukazatel, který bychom zvláště u tohoto typu spotřebiče neměli opomíjet – a to především teď, kdy extrémně horké léto nastává často i v našem tzv. „mírném pásmu“. Klimatická třída informuje o optimální teplotě prostředí pro umístění mrazáku. A pokud je venkovní teplota mimo doporučený rozsah, spotřeba energie, aby uvnitř mrazáku dále bylo ideální prostředí, logicky roste, nebo dokonce nemusí mrazák správně fungovat. Ale pokud má mrazák uvedeno více klimatických tříd, pak umí správně fungovat v širším rozsahu venkovních teplot. Kvalitní spotřebiče by měli mít uvedené třídy SN-N (od 10 do 38 °C), ale to a ještě více (SN-T, tedy rozsah od 10 do 43 °C) má valná většina modelů značky Beko. Přijďte si vybrat!

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Kuchyně, nejlépe hodnocené fotografie



Články Kuchyně