10 důvodů, proč jíst Křupavé Kokosové máslo

Lidé si užívají, když jim potravina křupe v puse - mají z toho lepší pocit uspokojení po jídle i během něj.“ Ano, náš věrný zákazník Honza to vystihl naprosto přesně :-) To ale není jediný důvod, proč si vychutnat Křupavé kokosové máslo! Máme pro Vás těch důvodů hned 10 – vymyslíte jich ještě víc :-)?

 1. Kokosové máslo podporuje činnost štítné žlázy – jednoho z nejdůležitějších orgánů v našem těle. Bez správné činnosti štítné žlázy budete unavení, nevýkonní, budete mít suchou pleť, špatné vlasy, budete přibývat na váze a celkově se nebudete cítit „ve své kůži“.

2. Kokosové máslo má příznivý vliv na střevní mikroflóru – zlepšuje činnost Vašich střev a Vaše trávení. Je tak pohlazením nejenom pro jazyk, ale i pro žaludek!

3. Křupavé kokosové máslo funguje jako přírodní antioxidant – brání Váš organismus proti škodlivým volným radikálům, hubí bakterie, plísně a kvasinky.

4. Tento vylepšený 100% kokosový krém ve verzi crunchy má úžasnou, přirozeně sladkou chuť a konzistenci, která je vhodná jak k namazání..

5. … tak jenom tak na lžičku :)

6. Kokosový tuk sice patří k nasyceným, ale v těle se velmi rychle metabolizuje a přeměňuje na energii – rozhodně nejde o škodlivý tuk, který ucpává cévy.

7. Kokosové máslo je přirozeně bezlepkové, neobsahuje cukr ani laktózu. Je ideálním dárkem pro každého milovníka kvalitních potravin a pro každého, komu záleží na vlastním zdraví.

8. Kokosový krém tuhne při pokojové teplotě – a pokud si jej dáte do ledničky, máte o zdravý dezert postaráno, kdykoliv si vzpomenete. 

9. Kokosové máslo má velmi nízký glykemický index a nadlouho Vás zasytí. Pár lžiček tohoto voňavého krému zcela zažene a uspokojí Vaši touhu po sladkostech..

10. … protože tohle máslo chutná jako kokosová sušenka, pralinka, zmrzlina a zákusek v jednom :) 

Nutspread.cz

Český výrobce 100% ořechových másel. Bez přidaného cukru, lepku nebo palmového oleje, pečlivě vybráno jenom z těch nejlepších ingrediencí. Široký sortiment, vynikající chuť i konzistence. S nízkým obsahem sacharidů a nízkým glykemickým indexem zasytí na dlouhou dobu a nerozkolísají hladinu krevního cukru. Zato obsahují velké množství hořčíku, zinku i železa, minerály a zdravé tuky.

Přesvědčte se sami, že i zdravé věci mohou skvěle chutnat.

Více informaci na: www.nutspread.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky