Barevné Vánoce s kvetoucími cibulovinami

iBulb.org, 2.12.2021
Květiny jako jsou amarylky, tulipány, hyacinty

Těšíte se na Vánoce a na to, až si jejich kouzelnou atmosféru budete užívat se svými blízkými? Kvetoucí cibuloviny dodají sváteční výzdobě krásnou barvu a vytvoří vřelou a hřejivou atmosféru.

Nový rozměr

O Vánocích se můžete při výzdobě svého domova opravdu vyřádit. Vánoční stromeček, světýlka, girlandy, svíčky a ozdoby – všechno, z čeho čiší vánoční duch. Věděli jste, že květiny mohou vaší vánoční výzdobě dodat nový rozměr? S intenzivními a svěžími barvami, které příroda nabízí, budou vaše Vánoce ještě svátečnější.

Růžová

Květiny jako jsou amarylky, tulipány, hyacinty a sasanky na sebe upoutají pozornost svými sytými a zářivými barvami. Nemusíte nutně vybírat jen červenou: proč letos pro změnu nesáhnout třeba po růžových odstínech? Všimnete si, že růžová dodá všem těm třpytkám a lesku trochu bezprostředního veselí.

Podívaná

Chcete-li, aby vaše řezané květiny opravdu zářily, vložte je do krásné vázy a zkombinujte je se světýlky nebo jinými dekoracemi. Nádherně vypadají i rychlené cibuloviny! Sledovat, jak rostou z cibule až do květu, je vždy fascinující podívaná! V každém případě sáhněte po tom, co vám udělá radost.

 

Pokud se chcete o kvetoucích cibulovinách a rychlených cibulovinách dozvědět více, podívejte se na stránky www.ilsysays.com.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry