Mladá Boleslav: Septemberfest se blíží, bude již v sobotu 3. září (1.9.2022)

Jedna z největších akcí podzimu, Septemberfest, se koná již v sobotu 3. září od 14 hodin na Krásné louce. Na 11. ročníku oblíbené akce na vás kromě možnosti ochutnat piva různých značek i občerstvení všeho druhu čeká i kulturní program, specifické pivní soutěže i atrakce a soutěže pro děti. Vstupné je 100 . Parkování bude možné přímo na Krásné louce. Pivní slavnost vždy úspěšně zahájí sérii velkých podzimních akcí v Mladé Boleslavi. "Těším se, že nám bude přát počasí a že se všichni dobře pobavíme," řekl náměstek primátora Daniel Marek.
Septemberfest
Septemberfest
 

 
 
V rámci doprovodného programu zde vystoupí Komunál, Ivan Mládek, Debil Heads, Crossband aj. Těšit se můžete na piva velkých i menších pivovarů, ale samozřejmě zde budou i nealkoholické nápoje a různé formy občerstvení.

Letos pro vás vznikne přímo na Krásné louce velké parkoviště, na které bude příjezd pouze z Ptácké ulice okolo Neonlaku. Při zaplnění kapacity můžete využít parkovací dům v nemocnici nebo v Jaselské ulici, oba jsou vzdálené zhruba 700 metrů od Krásné louky.

 
Zveřejnil: Pavel Šubrt
Vytvořeno / změněno: 26.8.2022 / 1.9.2022 | Zveřejnit od: 1.9.2022



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky