Světy bydlení – trendy pro podzim a zimu 2022




Abychom vám mohli neustále představovat nejnovější trendy v bydlení, provádí se v Hornbachu výzkum v oblasti interiérového designu a zahradních trendů. Díky tomu vám naši odborníci na barvy a interiéry spolu s renomovanými návrháři přináší komplexní řešení pro váš domov.

Comfort Lounge

Vyvážený styl vybavení, který je ideální pro milovníky pohodlí a útulného domova. Zemité barvy od hnědé po béžovou v kombinaci s pravým dřevem jsou ideální pro únik od každodenního stresu. Zde si můžete odpočinout a nechat duši pookřát. „Koncept Comfort Lounge charakterizuje zemitá paleta barev s duhově hnědými odstíny, pravé dřevo na stěnách, měkké přírodní textilie a retro prvky,“ tvrdí Tadeáš Tenkl, odborník na světy bydlení v projektových marketech Hornbach. Tento interiér lze vnímat všemi smysly – vidět harmonickou hru barev, vdechovat vůni ořechu, cítit korek pod nohama.

Welcome Home

Pocit bezpečí vyzařuje z každého koutu a nechává vás na chvíli zapomenout na okolní svět. „Welcome Home je eklektický styl s etnickým nádechem, ideální pro všechny, kteří chtějí doma načerpat energii. V tomto světě bydlení je dovoleno vše, nic nemusí mít své pevné místo,“ vysvětluje specialista na interiérový design. Škála teplých, tlumeně červených odstínů, retro vzory, měkké koberce, doplňky s lehkým etnickým nádechem – tento interiér vás okouzlí svou příjemně uvolněnou atmosférou.

Deco Club

Balzám na duše příznivců nadčasové klasiky a elegance. Tón v tónu. Vládnou zde hluboké, tlumené barvy od šedé po modrou. Třpytivé prvky jako mosazné lampy nebo závěsy protkané jemnými zlatými nitěmi zajišťují teplo a komfort. Jasné akcenty podtrhují lehkost. Styl nábytku Deco Club zaujme sytými, tlumenými barvami a měkkými, kvalitními materiály, jako jsou závěsy, polštáře či koberce. Deco Club je interiérový koncept plný ušlechtilého klidu a rovnováhy.

Exotic Island

Tento svět bydlení je barevný a hravý, každá kapka barvy je plná síly. Exotic Island je expresivní styl pro silné osobnosti, které holdují dobrodružství a umí se pořádně odvázat. „Intenzivní paleta barev je inspirována drahými kameny a v kombinaci s tropickým dekorem dodává tomuto konceptu sílu. Nepřeberné množství barev, tvarů a materiálů. Vyniká kobaltově tyrkysová, jasně zelená, sytě fialová a mezi tím vším se objevují palmové listy, peří, barevné sklo a květinové tapety,“ upozorňuje Tadeáš Tenkl z Hornbachu. Exotic Island je bujarý, živý design interiéru. Jako stvořený pro každého, kdo chce svůj domov proměnit v nekonečný zdroj energie.


Hornbach

Společnost HORNBACH je nezávislá, rodinná společnost, založená v roce 1877 a jako jediná v segmentu stavebních marketů má za sebou historii sahající přes šest generací. Společnost v současné době provozuje 158 stavebních a zahradních marketů v devíti evropských zemích, z toho 10 v České republice.

Koncept prodeje a sortiment výrobků jsou plně orientovány na potřeby zákazníků, kteří realizují své projekty, a také na profesionály. HORNBACH svým zákazníkům zaručuje trvale nízké ceny a zajišťuje si tak prvenství ve svém oboru. Četné nezávislé testy a studie potvrzují vysokou kvalitu poskytovaného poradenství a také výborný servis.

Společnost Hornbach je průkopníkem v oboru, neboť právě ona otevřela první kombinovaný stavební a zahradní market (1968), první velkoplošný „stavební hobby market“ (1980) a první stavební market s integrovaným Drive-in centrem (2003). Těmito kroky opakovaně dokládá svou schopnost inovovat. HORNBACH je několik desítek let významným zaměstnavatelem, v současné době se na úspěchu firmy podílí přibližně 20 000 zaměstnanců, z toho více než 1 500 v České republice.

Více informací na: www.hornbach.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry