Hřejivou atmosféru dodají domovu akumulační kamna od společnosti FLAMEN

REKLAMA       Inzerce, 14.10.2022

Chcete do svého domova vnést příjemnou atmosféru, kterou podpoří teplo? Pak se neváhejte obrátit na společnost FLAMEN. Ta nabízí krby, krbová kamna různých designů nebo akumulační kamna vyrobená z mastku. Produkty, které naleznete na stránkách flamen.cz, nabízejí neotřelý design, minimalistické linie čí přírodní a rustikální vzhled. Samozřejmostí jsou vysoká funkčnost a dokonalé parametry.

Tipy pro vás – mastková akumulační kamna

Mastková akumulační kamna jsou ideální volbou pro nízkoenergetické a pasivní domy. Dokážou totiž rozložit výdej tepla až do několika hodin. Místnosti nejsou přetopené a to díky faktu, že naakumulované teplo se uvolňuje postupně, po dobu několika hodin od dohoření. Postačí jedno přiložení a kamna dokáží hřát až 10 hodin. Vzhledem k tomu, že mají vysokou účinnost spalování, je potřeba menší množství dřeva. Teplo, které z kamen sálá, je velmi příjemné.

Mastková akumulační kamna NORSK KLEBER

Postačí v nich ráno zatopit a teplo poskytují až do večerních hodin. Mastek má totiž vynikající akumulační vlastnosti, díky kterým minimalizuje spotřebu spalovaného dřeva. Ušetříte tak finance a ještě budete mít příjemné teplo během chladných zimních dnů.

Tato kamna také představují exkluzivní kousek nábytku, který vzešel přímo z přírody. Vzhledem k tomu, že každý kus kamene má jinou strukturu a jiný vzor, nenaleznete dva stejné kousky.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry