Veleton.cz, Stavební veletrh online 2023 proběhne poslední lednový víkend se soutěžními cenami za více než 500 000 Kč

Zdarma, pouze s registrací, na www.veleton.cz/register se akce může zúčastnit každý, kdo si chce nechat poradit s výstavbou, rekonstrukcí nebo technologií do domu či bytu.

Bez cestování, v pohodlí svého domova se pak online připojí na web akce.

Nechte si poradit

Řešíte drahé energie? Jak zkombinovat zdroje pro vytápění vašeho domu? Hledáte cesty, jak chytře rekonstruovat? Z čeho stavět v roce 2023? Bude se stavební materiál ještě více zdražovat? Jak zrealizovat chytrý dům? Z čeho postavit zimní zahradu? A co vnitřní prostředí, jak docílit čistého vzduchu? Jaká je vaše otázka k bydlení?

Promluvte si s dodavateli a specialisty na online veletrhu!

Získejte přehled a vyhrajte cenu

Vystavovatelé věnovali v rámci svých živých přednášek do soutěží ceny v hodnotě přes 500 000 .

Účastníci přednášek mohou vyhrát například krb, keramický komín, infrapanel, domovní čistírnu odpadních vod, kompletní energetickou či architektonickou studii, projektovou dokumentaci domu, 85dílnou sadu příslušenství, víkendový pobyt v dřevostavbě, vysavač na okna nebo produkty pro zdravý životní styl.

Ing. Ivana Duchoňová, ředitelka veletrhu, doplňuje: „Bez front, cestování a čekání si mohou zájemci a stavebníci promluvit formou audio, videohovoru nebo chatu se specialisty z řad realizačních, výrobních, montážních i technologických firem ze stavebnictví. V současné náročné době si mohou usnadnit svoje rozhodování a najít dobré řešení pro zlepšení svých domovů.“

Ing. Petr Novák, spoluzakladatel veletrhu, komentuje: „Námi vytvořená akce proběhne již počtvrté. Unikátní digitální platforma podporuje aktivní komunikaci účastníků v online prostředí na jednom místě.“

Co můžete čekat?

Jak funguje online stavební veletrh, zjistíte v krátkém videu na www.veleton.cz .

Partneři a nezávislé poradenství

Odborné poradenství poskytují také partneři veletrhu – Asociace dodavatelů montovaných domů, Centrum pasivního domu, Výzkumný a vývojový ústav dřevařský, Cech kamnářů, Cech topenářů a instalatérů, Klastr Česká peleta, Svaz podnikatelů ve stínící technice, Česká komora lehkých obvodových plášťů, Cech mechanických zámkových systémů, Cech klempířů, pokrývačů a tesařů.


 

O pořadateli veletrhu:

Mediální agentura NETION se specializuje na obor stavebnictví a od svého vzniku v roce 2011 již navázala spolupráci s desítkami firem z oboru stavby a bydlení. Provozuje také online portál Dřevostavitel.cz, který v současné době patří mezi nejčtenější média v oblasti stavby a bydlení.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy