ERÚ v dubnu pořádá dva webináře. Tématy budou ochrana spotřebitele 13.4. a podpora pro teplárenství 25.4. online bez předchozí registrace, zdarma

ERÚ, 29.3.2023

Hned dva webináře v dubnu pořádá Energetický regulační úřad: 13. dubna k ochraně spotřebitele a 25. dubna na téma podpory v teplárenství. K „online seminářům“ se může, bez předchozí registrace, zdarma připojit každý.

První webinář se koná ve středu 13. dubna od 14:00 do 16:00 a věnovat se bude ochraně spotřebitele v energetice. To v praxi znamená, že účastníci se dozvědí užitečné informace týkající se změny dodavatele elektřiny a plynu, cenových ujednání, vyúčtování dodávek elektřiny či řešení problémů s dodavatelem. Přednášejícím bude Jakub Med, ředitel Sekce správních řízení ERÚ a podrobnosti, včetně odkazu k připojení, najdete zde.

Na úterý 25. dubna, opět od 14:00 do 16:00, je naplánovaný webinář s delším názvem „Navrhovaná podpora pro teplárenství v rámci Programu pro podporu zákazníků v teplárenství související s vysokou cenou tepelné energie“. Vedoucí Oddělení regulace teplárenství ERÚ ?Sylva Hondlová podrobně představí připravovaný dotační program Ministerstva průmyslu a obchodu a následně pohovoří o úpravě cenového rozhodnutí ERÚ k cenám tepelné energie právě v závislosti na připravované podpoře. Online událost je vhodná jak pro dodavatele tepla, tak pro zákazníky. Detailní informace i link k připojení najdete zde.

Pokud chcete na webinářích zodpovědět konkrétní dotaz, můžete ho vepsat do formuláře na výše uvedených odkazech.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Energie