Využití vodíkových technologií v oblasti vytápění budov, 31.5.2023 Praha - pozvánka na Vodíkovou konferenci H2 Heating 2023

POZVÁNKA NA VODÍKOVOU KONFERENCI H2 HEATING 2023 – Využití vodíkových technologií v oblasti vytápění budov, 31.5.2023 Praha

Rádi bychom Vás pozvali na odbornou vodíkové konferenci H2 HEATING, která se koná pod záštitou Ministerstva průmyslu a obchodu, Ministerstva pro místní rozvoj, Ministerstva životního prostředí a ve spolupráci s Českým plynárenským svazem, HYTEP ČR  a UCEEB ČVUT v Praze. 

Letošní ročník se bude věnovat využití vodíkových technologií v oblasti vytápění budov a proběhne ve středu 31.5.2023 v Praze (Wellnes hotel Step). Pořadatelem akce je Asociace pro optimalizaci komínů a spalování – APOKS.

Konference je zaměřena na využití vodíku pro částečnou nebo úplnou náhradu zemního plynu v energetických spalovacích zdrojích, se zaměřením především na oblast vlastního spalovacího procesu a odvodu zplodin především z pohledu finálního uživatele.

Na konferenci vystoupí zástupci státní správy, neziskových organizací působících v oblasti vodíku, zástupce Českého plynárenského svazu, zástupci distribučních sítí, výrobci H2 ready spotřebičů a dalších vodíkových technologií.

Konference je zahrnuta do systému celoživotního vzdělávání Energetických specialistů České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě (ČKAIT) a České komory architektů (ČKA).

Detailnější naleznete na webu konference - www.H2heating.cz

APOKS.cz - mediální spolupráce 





Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy