Pochoutkový rok: Pro udržení kvality koření jsou zásadní podmínky jeho skladování (audio)
Rozhlas.cz, 2.2.2025
Jak jídlo povýšit ze zdroje energie a výživných látek důležitých pro lidské tělo na skutečný požitek? Ochucením. Čím? Kořením, které si zachovává své jedinečné vlastnosti díky správnému skladování.
Poslech pořadu ČRo
Audio
Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem
Hodnocení článku
Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie
Články Tipy a triky
- Zákaz starých kotlů platí, ale lidé výměnu odkládají. Léto je přitom ideální čas
- Levandulové pole ve Starovičkách na Břeclavsku je v plném květu (video)
- Mazlíček na cestách: užitečné tipy před letní dovolenou
- Letní dopravní nápor: na odškodnění po nehodě mohou mít vliv i vaše emoce
- Zprávy z Vysočiny: Zlevnění přilákalo zájemce. Ve Žďáře se rychle plní nové byty pro učitele i zdravotníky (audio)
- Chystáte se na dovolenou do Itálie? Pozor na přísnější pravidla v některých městech, ale i na specifické dálniční poplatky