Central Group staví v Horních Měcholupech 127 bytů

Cianews.cz, 26.7.2004

Byty v Horních Měcholupech v lokalitě Hostivařský háj dokončí developerská společnost Central Group (CG) do konce příštího roku. Jak dnes ČIA informovala marketingová ředitelka Miluše Netolická, obytný soubor nabízí 127 bytových jednotek ve dvou šestipatrových bytových domech a již nyní je v prodeji.

"V současné době je již přes 20 procent bytů prodáno," uvedl pracovník prodeje CG David Smola. Ceny se v této lokalitě pohybují od 26 900 korun za metr čtvereční. Dodavatelem stavby je společnost Pozemní stavitelství Zlín.

Společnost CG působí v oblasti nového bydlení od února 1994. Původně se zaměřovala pouze na rodinné domky v okolí Prahy, v současnosti však už nabízí rovněž tisíce bytů v několika projektech v Praze. V letošním roce se chce prosadit i v regionech. Loňský zisk firmy činil 230 milionů korun při tržbách 2,5 miliardy korun.

-ved-, -vp-




© ČESKÁ INFORMAČNÍ AGENTURA, s.r.o. Zpravodaj.cz využívá agenturní zpravodajství České informační agentury, která si vyhrazuje veškerá práva. Publikování nebo další šíření obsahu ze zdroju ČIA je výslovně zakázáno bez předchozího písemného souhlasu ze strany ČIA.


Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Reality