Raiffeisenbank připravila balíček pojišťovacích produktů k hypotékám



Balíček tří pojistných produktů určených k pojištění hypoték začne od zítřka nabízet Raiffeisenbank společně s pojišťovnou Uniqa. Služba nabízená bankou zahrnuje pojištění majetku, pojištění pro případ smrti a pojištění při pracovní neschopnosti. ČIA o tom informoval mluvčí Raiffeisenbank Tomáš Kofroň.

"V rámci pilotního projektu byl balíček testován na pražských pobočkách," uvedl produktový manažer hypoték Raiffeisenbank Jan Bureš. Balíček obsahuje pojištění majetku do maximální pojistné částky 20 milionů korun, životní pojištění nesplacené části hypotečního úvěru pro případ smrti a pojištění denní dávky při pracovní neschopnosti na 100 až 500 korun denně.

Raiffeisenbank dosáhla v prvním pololetí zisku ve výši 235 milionů korun, což je meziroční nárůst o 167 procent. Bilanční suma banky dosahuje 70 miliard korun. Součástí finanční skupiny Raiffeisen je v České republice například Uniqa pojišťovna, Raiffeisen-Leasing a Raiffeisen-Leasing Real Estate. Majoritním akcionářem RBCZ je rakouská finanční instituce Raiffeisen International Bank Holding AG, jejíž mateřskou společností je Raiffeisen Zentralbank.




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Bydlení rubrika