Živnobanka nabízí hypotéku za 3% + aktualizace sazeb

Živnostenská banka nabízí klientům s platností od 6. září do 30. listopadu 2004 hypotéku na bydlení za pevnou úrokovou sazbu 3 % p.a.. Tato nabídka se týká jednoleté fixace a vyhlášená úroková sazba je bankou garantována, tzn. nejedná se o sazbu „od“. Garantované úrokové sazby banka nabízí rovněž pro tří, pěti a desetileté fixace úrokové sazby.

Pro všechny hypotéky sjednané v době trvání akční nabídky Živnostenská banka garantuje také transparentní model výpočtu úrokové sazby při obnově fixace. Ta bude vždy vázána na aktuální vývoj úrokových sazeb na mezibankovním trhu + 2 procenta. Vývoj úrokových sazeb na mezibankovním trhu pro příslušné fixace bude banka průběžně zveřejňovat na svých internetových stránkách

„Těmito změnami chceme hypotéky přiblížit co nejširšímu okruhu klientů a učinit je atraktivnější a transparentnější. Naším záměrem je, aby klienti Živnostenské banky měli jasno v tom, jak se mohou úrokové sazby u hypoték dále vyvíjet, a podle toho se mohli rozhodnout, jakou hypotéku a s jakou fixací zvolí,“ řekla ředitelka odboru Řízení segmentů a produktů Helena Suchánková.

Nabídka platí pro všechny klienty, kteří si zřídí jeden z balíčků Osobní Menu a splní běžné podmínky spojené s přidělením hypotéky. Živnostenská banka rovněž zrušila po dobu kampaně veškeré poplatky spojené s vedením a správou úvěrového účtu, jeho provoz tak bude pro klienta zcela zdarma, a to po celou dobu trvání hypotéky.

Poplatek za zpracování úvěru činí 0,9 % z objemu úvěru. Při zřízení balíčku Osobní Menu klient získá ze zpracovatelského poplatku slevu ve výši 1.000 .. Předčasné splacení hypotečního úvěru při skončení 3,5 a 10 leté fixace je zdarma.

Úrokové sazby platné od 6. září do 30. listopadu 2004

(platí pro hypotéky STANDARD, BENEFIT, EXCLUSIVE)

 

Doba fixace

Úroková sazba

1 rok

3,00 %

3 roky

4,65 %

5 let

5,00 %

10 let

6,60 %

 

Ivo Polišenský

Tiskový mluvčí



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Bydlení rubrika