Ekospol chystá dva bytové projekty v Praze


Dva bytové projekty v Praze chystá developerská a stavební společnost Ekospol. "Projekt v Praze 15 je nyní ve fázi územního řízení. Druhý projekt, který bude lokalizován v Praze 4, ještě v územním řízení není," uvedl dnes na dotaz ČIA tiskový mluvčí společnosti Karel Zeman. Bližší informace či rozsah projektů však odmítl sdělit.

Podle Zemana společnost zatím kromě v současné době realizovaného projektu v Roztokách u Prahy nechystá expanzi do regionů. "Příhodná situace pro výstavbu bydlení je v současnosti především v Praze," dodal Zeman.

Stavební a investorská firma Ekospol působí na trhu nemovitostí od roku 1992. Ekospol dosud realizoval jako investor, developer a generální dodavatel přes 20 tisíc metrů čtverečních bytů a téměř 700 tisíc metrů čtverečních stavebních parcel v hodnotě 1,3 miliardy korun. V současnosti staví bytový komplex v Roztokách u Prahy na rozloze 400 tisících metrech čtverečních a staví 218 bytů v Praze-Hostivaři. V Ďáblicích v minulosti společnost přichystala přes sto pozemků k výstavbě rodinných domů a v Praze-Malešicích vloni jako dodavatel dokončila přes 250 bytů.

-ved-, -kaj-




© ČESKÁ INFORMAČNÍ AGENTURA, s.r.o. Zpravodaj.cz využívá agenturní zpravodajství České informační agentury, která si vyhrazuje veškerá práva. Publikování nebo další šíření obsahu ze zdroju ČIA je výslovně zakázáno bez předchozího písemného souhlasu ze strany ČIA.


Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Nové bydlení