LOGIC - „logické“ řešení pro malé koupelny

LOGIC - „logické“ řešení pro malé koupelny

 

Vana, umyvadlo, možná i toaleta, automatická pračka. A jen pár metrů čtverečních. Tento problém zná spousta obyvatel panelových domů nebo bytů s malými koupelnami. Často jde o zdánlivě neřešitelný problém a vyhlídky na zútulnění prostoru nejsou příliš nadějné. Na řešení tohoto problému se zaměřuje koupelnová řada LOGIC od švédského výrobce GUSTAVSBERG.

 

Každý produkt řady LOGIC je navrhovaný tak, aby co nejpraktičtěji využil daný prostor. Jednotlivé produkty do sebe zapadají jako puzzle. LOGIC vychází z reality malých koupelen. Počítáno je proto například i s pračkou, s využíváním vany pro sprchování, s umyvadlem v úzkém prostoru či v rohu a podobně. To vše ale se zachováním maximální praktičnosti a elegantního designu. Malá koupelna LOGIC je tedy nejen účelná a „logická“, ale také příjemná a útulná.

Sanitární keramika LOGIC je vyráběna výhradně s povrchovou úpravou E+, která svým dokonale hladkým povrchem zabraňuje špíně a vápníku v ulpívání na povrchu. Díky této úpravě můžete produkty čistit snadno a ekologicky (bez agresivních prostředků) - jednoduše je otřete vlhkým hadříkem.

Řada LOGIC je jednou ze tří základních koupelnových řad, které švédská značka GUSTAVSBERG na našem trhu nabízí. Artic, Nordic a Logic.

Řada LOGIC obsahuje čtyři různé typy umyvadel, kombi nebo závěsnou toaletu a šest typů van.

Zde jsou ukázky některých zajímavých produktů z této řady:

 

Vana LOGIC OFFSET je vlajkovou lodí koupelnové řady Logic. Její speciální tvar nabízí velmi pohodlné koupání i přes to, že vana na délku měří 160, nebo dokonce pouze 150 centimetrů (dle typu). Je toho dosaženo netradičním šikmým umístěním vnitřního prostoru vany a jejími kolmými stěnami. Širší okraj vany na vnější straně umožňuje pohodlné sezení. To ocení například ti, co mají bezprostředně vedle vany umyvadlo a rádi se posadí třeba během čištění zubů. Sezení na okraji vany však přijde vhod třeba i během koupání malých dětí. K sezení je uzpůsoben také zadní roh vany. Pro pohodlné koupání je prostor pod hlavou vytvarován do Ergonomické Logic vlny. Vanový prostor je na jedné straně o něco rozšířen, aby vana nabídla co největší pohodlí i při sprchování. Vnější tvar vany je přizpůsoben umístění pračky. Rovná hrana o délce 65 cm umožní postavit přímo vedle vany pračku jakékoliv velikosti, a to z obou stran dle dispozice koupelny.

Vanu je možné doplnit i speciální zástěnou pro sprchování. Pevná část zástěny přesně pasuje na rovnou hranu vany. Otočná část umožní pohodlný vstup do vany a při sprchování ji můžete otočit do pravého úhlu a vytvořit tak praktický sprchovací kout.

Vana LOGIC OFFSET 150          9.900,- (s DPH)

Vana LOGIC OFFSET 160        10.500,- (s DPH)

  Vanová zástěna LOGIC VZ 100     9.900,- (s DPH)

  

Rohové umyvadlo LOGIC 57 je určeno k umístění do rohu v malých koupelnách, nebo třeba i na záchodě. Vtipným natočením je dosaženo pohodlného přístupu, většího prostoru pro vlastní umývání rukou a také praktické odkládací plochy v rohu. Umístěním rohového umyvadla přímo proti zkosené vaně Logic offset lze udělat i z toho nejmenšího prostoru praktickou malou koupelnu.

Šířka umyvadla je 57 cm.

Samozřejmostí je speciální E+ povrch.                            Umyvadlo LOGIC 57 rohové   3.500,- (s DPH) 

 

Umyvadlo LOGIC 50x27 je elegantním řešením do úzkých prostor. Například tam, kde je třeba kolem umyvadla procházet a s použitím běžně velkého umyvadla by to možné nebylo. Pomůže vám vyřešit úzkou koupelnu, může však skvěle posloužit i jako umyvadlo na záchod.

Díky umístění baterie na boku umyvadla je využit prostor téměř až ke stěně a odkládací plocha je na druhém boku. Tím je dosaženo dostatečného prostoru na mytí i v rámci neuvěřitelných 27 cm.

Samozřejmostí je speciální E+ povrch.

                                                      Umyvadlo LOGIC 50x27         3.000,- (s DPH)

 

Umyvadlo LOGIC 36 je nejmenším umyvadlem této řady. Je určeno do miniaturních koupelen či na záchod. Se svými rozměry 36 x 29 centimetrů se vejde i tam, kde byste umístění umyvadla považovali téměř za vyloučené.

Samozřejmostí je speciální E+ povrch.

 

Umyvadlo LOGIC 36                               2.500,- (s DPH)

 

 

 

 

Závěsné WC LOGIC vyniká minimalistickým designem. S šířkou 35 cm a délkou 50,5 cm je předurčeno k vytvoření toalety i v tom nejmenším prostoru, nebo k umístění přímo v malé koupelně. Součástí je již i sedátko a elegantní kryt.

Samozřejmostí je speciální E+ povrch.

 

 

Závěsná toaleta LOGIC         6.900,- (s DPH)

 

 

 

Vana LOGIC 120 je nejmenší vanou řady Logic. Pokud je v koupelně tak málo místa, že běžná vana nepřichází v úvahu a přesto si chcete čas od času vychutnat relaxaci ve vaně plné pěny, toto může být řešení.  V kombinaci se sprchovou zástěnou se jedná o kompromis mezi vanou a sprchovým koutem, který vám dá možnost volby i v tak malém prostoru, kde byste to nečekali.

 

Vana LOGIC 120     6.900,- (s DPH)

 

 

 

 

Více informací na:

www.gustavsberg.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Aktuální téma