Nové spreje Ambi Pur Odour Naturizer: přírodní svěžest u vás doma

              Nové spreje Ambi Pur Odour Naturizer:

                     přírodní svěžest u vás doma

 

Různé národy upřednostňují různé typy vůní. Zatímco obyvatelé jižních států mají raději výrazné, sladší a květinové tóny, Češi zpravidla volí svěží a jemné vůně. V poslední době navíc stále roste zájem o produkty založené na přírodní bázi. Taková je i nová řada sprejů Ambi Pur Odour Naturizer, která obsahuje pravé přírodní výtažky.

 

Ve složkách sprejů Ambi Pur Odour Naturizer naleznete například mátu, eukalyptus či tymián, tedy výtažky rostlin, které díky jejich blahodárným vlastnostem lidé využívají již stovky let. Zároveň jsou známé svými neutralizujícími účinky. Ve spojení s dalšími složkami skvěle eliminují pachy a zároveň zaručí přírodní svěžest vzduchu kolem vás.

Výrobky Odour Naturizer jsou stejně jako ostatní osvěžovače vzduchu ve spreji Ambi Pur suché, tedy neuvolňují kapičky tekutiny do vzduchu a neulpívají na vašem oblečení či na zdech.  Díky obsahu pravého parfému stačí použít jen opravdu malé množství spreje a hned vás obklopí  elegantní tóny bylinných vůní.

 

Čtyři různé varianty sprejů

Spreje Ambi Pur Odour Naturizer jsou k dostání ve čtyřech různých variantách.

Tymián a orchidej – představuje kořeněnou vůni tymiánu v kombinaci s čarovně exotickým aroma orchideje. Směs plná slunce dotváří tu pravou letní atmosféru.

Eukalyptus a konvalinka – jemně květinovou vůni přirozeně doplňují tóny eukalyptu. Tato kombinace vás příjemně uvolní i naladí.

  

Svěží voda a máta – je jiskřivou kombinací dvou svěžích delikátních vůní. Bezpečně zatočí s nejrůznějšími pachy a provoní všechna zákoutí vašeho domova.

Antitabák – eliminuje zápach tabákového kouře. Zároveň vás okouzlí svou podmanivou kořeněnou vůní doplněnou o tóny cedrového dřeva.

 

Suché spreje Ambi Pur Odour Naturizer zakoupíte v drogeriích nebo v hypermarketu. Doporučená cena činí 39

Více informací naleznete na www.ambipur.cz.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy