KOSKA cz – voda-plyn-topení-koupelny pro každého

Zařizujete si novou koupelnu, kupujete nový plynový kotel nebo vás prostě jen zajímají nejnovější trendy z oboru voda-plyn-topení-koupelny? Potom jste u nás na správné adrese.

Společnost KOSKA cz je jedním  z největších prodejců v oboru voda-plyn-topení-koupelny na českém trhu. Tohoto postavení  dosáhla nejen tím, že nabízí komplexní sortiment, má širokou prodejní síť, ale také proto, že se snaží být tím, kdo prosazuje nové trendy. Důkazem toho je každoroční udílení výročních cen za nejpřínosnější výrobky v oboru voda-plyn-topení-sanita, tzv. Koskarů.

Pro každého, kdo se rozhoduje například pro přestavbu topení nebo koupelny, může být návštěva některého z prodejních míst společnosti KOSKA cz velmi užitečná. Snahou je pomoci každému zákazníkovi orientovat se v široké paletě nabízených produktů a poskytnout nestranné poradenství se zdůrazněním pozitiv i negativ každé nabízené varianty. Každý zákazník by si měl odnést maximum informací, aby bylo rozhodnutí ovlivněno jeho konkrétními technickými a finančními možnostmi.

V dnešní době se společnost KOSKA cz stále více zaměřuje na výrobky, které jsou šetrné k životnímu prostředí a zároveň i jejich nízká energetická spotřeba je šetrná k naší peněžence. K takovým výrobkům patří například kondenzační kotle, jejichž cena je sice vyšší, ale účinnost, zvláště při použití regulace v závislosti na venkovní teplotě, je oproti klasickým kotlům vysoká. Dalším kladem je skutečnost, že spaliny z kondenzačních kotlů obsahují minimum škodlivých emisí, a tím pádem splňují všechny normy ČR i EU k ochraně ovzduší.

Podobné je tomu i u kotlů na tuhá paliva, protože moderní kotle spalující dřevo či uhlí nejenže nabízejí téměř bezobslužný provoz, ale i emise z těchto kotlů jsou na velice nízké úrovni a jsou již ekologické. V sortimentu společnosti KOSKA cz však najdete také tepelná čerpadla a solární systémy, jejichž prodej v poslední době dramaticky roste. Ve společnosti pracuje množství dobře vyškolených odborníků, kteří jsou zaměřeni na poradenství a dokáží posoudit správnost navrhovaného řešení.

V oblasti sanity se společnost KOSKA cz zaměřuje na kvalitní výrobky, výrazný a progresivní design, moderní funkčnost a dokonalé provedení. V nově otevřeném koupelnovém studiu v Unhošti nabízí širokou škálu koupelnových konceptů – nabídka osloví jak ty nejnáročnější, tak i ty, jež se rozhodují i podle ceny.

Na výstavní ploše cca 220 m2 představuje 24 koupelnových kójí, které prezentují nejprodávanější série obkladů a dlažby, sanitární keramiky, vodovodních baterií, koupelnového nábytku, van a sprchových boxů. V koupelnovém studiu nabízí KOSKA cz klientovi možnost vypracování 3D vizualizace budoucí koupelny, poskytuje odborné poradenství a pomoc s výběrem vhodného zařízení koupelny.

Klienti se mohou spolehnout, že získají nejen zboží z kvalitního sortimentu, ale také zboží za výhodnou cenu. Navíc mají k dispozici široké spektrum doplňkových služeb - možnost nákupu on-line přes E-SHOP na www.koska.cz, půjčovnu nářadí, velké množství náhradních dílů a celou řadou zajímavých rad a tipů. Společnost KOSKA cz se tak pro své zákazníky stává moderním spolehlivým partnerem, jehož služby stojí za to využít.

 

 

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Aktuální téma