Rova-czech a.s. je členem skupiny Lindab.

V průběhu září 2008 se společnost Lindab AB stala 100% majitelem společnosti SIPOG Group a.s., jejíž součástí je i firma ROVA – CZECH a.s. Společnost ROVA – CZECH a.s. se tak stala plnohodnotným členem skupiny Lindab Group (více na www.lindabgroup.com), jejíž akcie jsou obchodovatelné na Stockholmské burze.

 

 „Cílem akvizice firmy a společným zájmem obou společností je vznik silné skupiny na trzích CEE, která bude nabízet širokou škálu výrobků a poskytovat servis širokému spektru zákazníků,“ říká Ing. Pavel Růna, jednatel společnosti Lindab s.r.o.

 

Všem zákazníkům Lindab s.r.o. i Rova-Czech a.s. od ledna 2009 nabídne širší škálu výrobků cenově dostupnou širšímu spektru zákazníků a s tím související možnosti další obchodí spolupráce. Podrobné informace o kompletním sortimentu najdete na www.lindab.cz a www.rova-czech.cz.


„Kromě standardního sortimentu dodávaného z výrobního závodu společnosti Lindab v Praze Ruzyně nyní nabízí i střešní a trapézové systémy z výrobního závodu v Hustopečích,“ dodává Ing. Michal Sikora, ředitel výrobního závodu Hustopeče.

 

Úkolem společnosti není jen vyrábět kvalitní a cenově dostupné výrobky, rozšiřovat nabídku, velký důraz je kladen na další zkvalitňování služeb pro zákazníky i obchodní partnery.

 

Sídlo firmy a výrobní závod Praha: Na Hůrce 1081/6, 161 00 Praha 6-Ruzyně

Tel: +420 233 107 200, Fax: +420 233 107 250

Výrobní závod Hustopeče: Javorová 1A/788, Hustopeče

Tel: +420 519 360 181, Fax: +420 519 360 180

e-mail: info@lindab.cz | http://www.lindab.cz

  

Lindab s.r.o. je dceřinou společností koncernu Lindab AB Švédsko, který své výrobky prodává v 50 zemích světa. Od roku 1993 působí LINDAB v České republice v divizi Profil, která se specializuje na výrobu a prodej tenkostěnných ocelových plechů, lehkých střešních krytin, okapových systémů, v nichž je lídrem na českém trhu, dále pak výrobu systémů zastřešení plochých střech.

http://www.lindab.cz/

ROVA-CZECH, a.s. je výrobcem střešní krytiny a trapézových plechů prodávaných pod značkou ROVA®. Společnost vstoupila na český trh v roce 2004 jako pobočka úspěšně se rozvíjející mateřské společnosti na Slovensku. V roce 2008 se společnost ROVA - CZECH a.s. se stala plnohodnotným členem skupiny Lindab Group. Společnost svým moderním technologickým vybavením nabízí spotřebiteli možnost vybrat si nejen mezi tvarově odlišnými krytinami, ale poskytuje i možnosti co se týče výběru materiálových modifikací.

http://www.rova-czech.cz/

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy