EKONOMICKÉ STAVBY MAJÍ NOVOU TVÁŘ

Praha, 10. března 2009 – Společnost Ekonomické stavby (ES), přední výrobce zděných rodinných domůČeské republice, na Slovensku a v Polsku, mění svou tvář. V rámci nové korporátní identity, společnost představuje také graficky odlehčené a svěží logo, které plně podporuje hodnoty, vizi a cíle firmy.

 

„Nové logo je nedílnou součástí  plánu rozvoje firmy pro několik následujících let. I když není jeho podstatou, ale jen určitým symbolem, avizuje jistý posun a evoluci. Nový rozvojový program Ekonomických staveb se zaměřuje hlavně na to, abychom svým zákazníkům poskytovali unikátní služby vysoké kvality a přinesli do stavebnictví standardy těch nejlepších i z dalších oborů, což je něco, co v našem oboru zatím vůbec není,“ říká David Mencl, generální ředitel společnosti Ekonomické stavby.   

O společnosti Ekonomické stavby

Ekonomické stavby, přední stavební společnost v oblasti výstavby zděných rodinných domůregionu střední Evropy, se od svého založení v roce 1998 zaměřuje na kvalitu a šíři nabídky, která je svým rozsahem na trhu ojedinělá. Od počátku své existence se Ekonomické stavby specializují výhradně na oblast bydlení a každoročně realizují a předávají svým klientům v České republice přes400 domů. 

Cílem Ekonomických staveb je zpřístupnit bydlení v rodinném domě co nejširšímu spektru zákazníků, čehož dosahují širokou nabídkou služeb – od individuálního projektu, přes vyřízení stavebního povolení a zajištění financování až po samotnou realizaci – a příznivými cenami. Ekonomické stavby chtějí být spolehlivým a stabilním partnerem pro výstavbu rodinných domů, který vždy nabízí něco navíc.

Ekonomické stavby jsou ryze českou společností s dlouholetou tradicí, která klade důraz na kvalitu a maximální efektivitu všech procesů. Ke spolupráci si vybírá silné a stabilní partnery, díky kterým může neustále svou nabídku rozšiřovat a zajistit stavbu domu za příznivou cenu. Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO  9001 již od roku 2003 a certifikátu ochrany životního prostředí ISO14 000 od roku 2007.

Více informací na www.ekonomicke-stavby.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy