Moderní vytápění pro ekologické bydlení!

Již pátým rokem můžete navštívit veletrh Moderní vytápění, který je zaměřen na moderní zdroje vytápění a úspory energií. V termínu od 25. do 28. 2. 2010 v Praze Letňanech se budou souběžně s tímto veletrhem konat také Dřevostavby, Nový byt a dům, Floor Expo, Aquaset, Moderní nábytek, Zahradní nábytek a Dřevotechnika.

 

Nad veletrhem Moderní vytápění převzalo záštitu Ministerstvo průmyslu a obchodu a také Ministerstvo životního prostředí – společně se Státním fondem životního prostředí zde proběhne prezentace dotačního programu „Zelená úsporám“. Návštěvníci se tak mohou informovat o získání dotací a jejich následném financování.

Mezi stálé vystavovatele jako např. Regulus, spol. s r.o., Stiebel Eltron, spol. s r.o., Tepelná čerpadla IVT s.r.o., Climatec Group a.s., Thermona, spol. s r.o., letos přibudou nováčci jako např. Latop, spol. s r.o., která představí ucelený systém ekologického vytápění –  kotel na pelety, solární panely, akumulační nádoby i regulace. Firma Atmos – Jaroslav Cankař a syn představí kotle na dřevo, kotle na uhlí a dřevo, kotle na pelety a kombinované kotle na zplynování dřeva v kombinaci s hořákem na pelety, zemní plyna a ETO. Nově se představí rovněž společnost Karma a.s., která bude prezentovat kompletní, variabilní a úsporný systém pro vytápění a ohřev vody. S novinkami v solárních systémech a solárních elektrárnách u svého stánku návštěvníky seznámí firma Nelumbo s.r.o. Tento veletrh je především zaměřen na využití alternativní energie, úsporu energie a ochranu životního prostředí. Jeho hlavním cílem je představit široké veřejnosti produkty, které využívají ekologické palivo, energii a další novinky v oboru vytápění. Věříme, že toto téma je přínosné z důvodu stále rostoucích cen elektřiny a plynu,“ uvedl, Martin Přívětivý, manager veletrhu.

 

Již po čtvrté se budou konat odborné přednášky na aktuální témata, nebudou chybět ani soutěže, např. O nejpřínosnější exponát veletrhu, který vybere nezávislá porota složená z předních odborníků a připravena je také tipovací soutěž pro návštěvníky o hodnotné ceny. Šest nejlépe tipujících návštěvníků si tak každý den odnese dárkové poukázky v celkové hodnotě 40.790 . Navíc v neděli 28. 2. 2010 proběhne slosování  všech účastníků soutěže o hlavní cenu od společnosti SAUNATOP, spol. s r.o., kterou bude FINSKÁ SAUNA SEDAN v celkové hodnotě 50.000,- .

Více na www.modernivytapeni.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy