Elegantní zakrytí bazénu - skrytá roleta

Značka Bazény Desjoyaux přichází na český trh s elegantní novinkou v oblasti zakrytí bazénu. Jde o automatickou lamelovou roletu, která na rozdíl od doposud známých typů nevyčnívá nad bazén, ale krásně splyne s jeho okrajem.

 

Elektricky ovládaná lamelová roleta patří již dlouhou dobu k vyhledávaným způsobům, jak zakrýt bazén. Roletu můžete bez námahy a rychle svinout, kdykoliv se rozhodnete bazén použít. Poté co si zaplavete, můžete hladinu opět rychle zakrýt a z bazénu vám tak unikne jen minimum tepla. Jedinou věcí, která některé vlastníky bazénu od tohoto systému odrazovala, bylo často poměrně velké a nevzhledné zařízení umístěné po straně bazénu, sloužící k navinutí rolety.

Bazény Desjoyaux nyní přichází s novinkou - lamelovou roletou skrytou pod úrovní okraje bazénu. Navíjecí zařízení je ukryto v boxu pod hladinou bazénu a nic tak nenarušuje jednoduché elegantní linie. Roleta plovoucí na hladině vyniká jednoduchým a rychlým ovládáním a ušetří velké množství energie na vytápění bazénu. Na přání může být dokonce vybavena solárními lamelami a v sezóně tak optimalizovat tepelný zisk.

U bazénu o rozměrech 8 m x 4 m se cena tohoto typu rolety pohybuje od 220 000,- . Klasická lamelová roleta s navíjecím systémem nad úrovní bazénu se při stejných rozměrech prodává od 90 000,- .

 

 

Více na  www.desjoyaux.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Zahrada, nejlépe hodnocené fotografie



Články Zahrada