Dřevostavby BOX HOUSE interaktivně!

Dne 24.2.2010 byla spuštěna nová webová prezentace dřevostaveb s vestavěným interierem BOX HOUSE. Návštěvníci stránek www.box-house.cz si mohou vybrat typový dům a následně si ho přetvořit podle svých představ. Svoji vytvořenou představu mohou dále konzultovat s architektem, který jim bude plně k dispozici.

Miroslav Stach ze společnosti Mera Trade s.r.o. poznamenává: „Nové webové stránky www.box-house.cz jsou přehledně, uživatelsky příjemně postavené. Pro klienty je připraven konfigurátor domu, kde je možné vybrat si na podkladě určitého typového domu fasády, okna, nadstandardní technologie apod. Zároveň je možné konfrontovat měnící se ceny domu na klíč.“

Na nových webových stránkách je možné také najít veškeré podstatné informace o stavebním systému BOX HOUSE. Nechybí fotografie z probíhajících staveb. Domy BOX HOUSE projektuje a realizuje společnost Mera Trade s.r.o. Jedná se o český, mezinárodním patentem chráněný systém dřevostaveb, kdy nosná konstrukce stavby slouží uživateli také v interieru jako např. úložný prostor.

Více na www.box-house.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy