Ještě více dřeva

Žádné natírání, sesychání a kroucení ani změna barvy, žádné jedovaté impregnace proti plísni a škůdcům, žádné třísky! Terasová prkna SILVA NATUR z bezúdržbového kompozitu woodplastic® s vytlačenou kresbou dřeva jsou žádanou novinkou z jarního veletrhu For Garden 2011. Nabízeny ve 4 přírodních odstínech – palisandr, teak, ořech a eben. Sami se přesvědčíte, že vizuální i pocitový efekt dřeva je dokonalý a rozdíl je téměř neznatelný. Stejně jako ostatní tipy prken francouzské firmy Silvadec jsou vyrobena z  60% nízkopryskyřičného dřeva a 40% kvalitních polymerů.

 

WPC – wood plastic composite - znamená v doslovném překladu dřevo-plast-směs, tedy uměle vytvořené "dřevo", složené ze dvou třetin z kvalitní dřevité moučky doplněné polymerem, což poskytuje optimální poměr mezi těmito dvěma surovinami. Záruka 25 let, životnost nejméně 50 let. WPC je materiál budoucnosti, který šetří peníze, starosti a čas. Zdánlivě vyšší pořizovací náklady (od 1770 /m2 bez DPH) se oproti klasickému dřevu vrátí již za pět let užívání.

 

BEZ KOMPROMISŮ: BEZPEČNÁ A BEZ ÚDRŽBY

Cílem WPC materiálu je co nejvíce napodobovat dřevo a přitom si zachovat odolnost plastu, což nová prkna SILVA NATUR splňují na výbornou. Tato technologie byla vynalezena před více než 20 lety firmou Strandex  v Severní Americe a stala se záhy oblíbenou nejen pro venkovní terasy, předzahrádky a chodníčky, ale i pro balkóny, rošty do koupelen a saun, zimní zahrady nebo venkovní restaurace či bazény.

 

Klady a zápory WPC:

·                        Velmi odolný materiál na terasy se zárukou až 25 let

·                        Ekonomicky výhodný díky nulové údržbě a žádným nátěrům

·                        Stálobarevný a neměnný materiál

·                        Krásný na pohled a příjemný na dotek

·                        Bezpečný - protiskluzový povrch, bez třísek a štěpů

·                        Snadná a rychlá montáž terasy

·                        Ekologický a recyklovatelný

·                        Evropský výrobek s více než 20ti letou tradicí

 

 

Podrobnější informace a případy aplikací najdete na stránkách www.mojeterasa.cz nebo www.woodplastic.cz

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy