Zahradní nábytek - jeho čas se blíží

Zahradní nábytek může dlouhá desetiletí sloužit nejen na zahradách rodinných domů, ale i ve venkovních prostorách restourací a hotelů. Syntetické materiály, které v minulosti tvořily významný podíl ve výrobě nábytku, nahrazují přírodniny a zahradní židle a stoly ze dřeva opět vévodí téměř každé zahradě. Dřevěný zahradní nábytek je vyráběn z masivu nebo exotických dřevin, které jsou velice odolné a mají charakteristické vlastnosti, barvu i strukturu dřeva.

Zahradní nábytek je vyráběn z exotického dřeva Meranti, které zastupuje více než třicet druhů dřevin z rodu Shorea. Dřeviny jsou odolné vůči UV záření i vlhkosti, také vůči plísním a houbám. K jejich ošetření se používá teakový olej, který zabrání nadměrnému vysychání nebo naopak vsakování vody. Nábytek do zahrady z masivu se vyznačuje dlouhou životností, vůní dřeva a jako ochrana před nepříznivým počasím a plísním mu slouží impregnace.

Dřevěný zahradní nábytek nabízíme v několika sestavách, v kvalitním provedení a s možností výběru barvy. Mezi nejoblíbenější patří zahradní sety Malibu, Florida, Barbados a Paul. Zahradní nábytek Malibu, Barbados a Florida je vyroben z exotického dřeva Merenti a zahradní nábytek Paul z borovicového masivu

 

Zahradní sety Malibu a Barbados jsou praktické, obsahují skládací židle a uprostřed jejich stolů najdete otvor pro slunečník. Židle sestavy Malibu jsou opatřeny potahy v barvách tmavě modré a bílé. Zahradní nábytek Paul je vyroben ve venkovském stylu, přednosti masivu v tomto případě nelze přehlédnout.

 

Nábytek do zahrady Florida vytváří dojem luxusu, sedačka a křesla jsou vybavené měkkými polštáři v černé barvě a v barvě ecru. Samozřejmostí je možnost čištění potahů. Dřevěný zahradní nábytek má řadu výhod. Je stálý, nepodléhá žádnému módnímu trendu a nikdy nezevšední. Dřevo je trvanlivé, pevné, má dlouhou životnost a jako jedinému materiálu přibývající roky přidávají na kráse.

Nábytek Jeko je pro zákazníky cenou dostupný, poskytuje příjemné i pohodlné posezení, vždy s atraktivním designem.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Zahrada, nejlépe hodnocené fotografie



Články Zahrada