Pozvánka společnosti WPC-WOODPLASTIC na veletrh FOR GARDEN 2011

Společnost WPC-WOODPLASTIC, s.r.o.  největší prodejce a distributor teras z kompozitních materiálů WPC v České republice zve všechny 17. – 20. března 2011 na 5. mezinárodní veletrh zahradní architektury, nábytku a techniky FOR GARDEN 2011 v PVA Letňany.  (Veletržní areál PVA Letňany, Hala č.1, Stánek č. 1C21). Sleva 10 %  na materiál objednaný na veletrhu a také zboží z e-shopu potěší nové i stávající zákazníky.

 

Kromě stávajícího a již oblíbeného sortimentu bezúdržbových teras, plotů a fasád z řad Silvadec, Megawood, Werzalit a dalších, představí  řadu  novinek…

První novinkou 2011 jsou terasová prkna Silva Natur od firmy Silvadec s vytlačenou kresbou dřeva. Vyznačují se dokonale přirozeným vzhledem a nejvyšší kvalitou.

Další novinkou jsou pak plná prkna Entero firmy Werzalit, která mají extrémní nosnost a odolnost vůči klimatickým vlivům. Oba typy jsou vyrobeny z kompozitních materiálu Woodplastic® , který tvoří ze 60% směs dřeva a 40% kvalitního plastového polymeru.

O přízeň zákazníků se budou ucházet také nové designové ploty Silvadec, které kombinují WPC plotová prkna Silvadec s mléčným sklem nebo perforovanými hliníkovými pásy. Kromě vodorovné montáže lze nově volit také atraktivní variantu Jersey - zešikmenou pokládku, která spolu s kombinací materiálů umožňuje vytvořit zajímavé obrazce podle vaší vlastní fantazie.

Na stánku WPC-WOODPLASTIC s.r.o. si zájemci mohou objednat řadu praktických doplňků na terasy i balkóny, například nábytek Thermowood, elektrické tepelné zářiče Alpina, houpačky, sedací vaky a další.

Vše potřebné pro vaši terasu a mnohem víc na jednom místě!

 

Kde nás najdete: Veletržní areál PVA Letňany, Hala č.1, Stánek č. 1C21

 

Více na www.woodplastic.cz nebo www.mojeterasa.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy