První terasové centrum v Praze

Dovozce a prodejce teras WPC – WOODPLASTIC,s.r.o. pro Vás otevřela  2.5.2011 největší terasové centrum materiálu woodplastic® v Praze Štěrboholích.

„Na ploše 100 m2 jsme pro vás připravili nejkvalitnější terasy od společnosti Silvadec z Francie. Na místě vám odborníci poradí a navrhnou řešení pro vaši terasu, bazén nebo balkon,“ říká Zdeněk Hoštička, majitel firmy WPC-WOODPLASTIC,s.r.o.

Společnost Silvadec nabízí  32 druhů a variant teras z  kompozitního materiálu woodplastic®, k vidění budou také letošní novinky prkna Silva Natur se zvýrazněnou kresbou dřeva nebo loňská nejprodávanější prkna Emo s exkluzivním barevným žíháním.

Co je to WPC?

Jedná se o přírodní bezúdržbový materiál složený ze 60 % z kvalitní dřevité moučky doplněné ze 40 % jakostním polymerem a barvivem, což poskytuje optimální poměr mezi těmito surovinami. Užitné vlastnosti dřevoplastového materiálu se dají charakterizovat velmi stručně - extrémní životnost a odolnosti vůči prakticky všem vlivům, jako je déšť, UV záření nebo znečištěné prostředí, bez potřeby jakékoliv údržby či napouštění toxickými nátěry.

 

Podrobnější informace www.woodplastic.cz nebo www.mojeterasa.cz.

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy