Ekonomické stavby - moderní domy současnosti

Společnost Ekonomické stavby (ES), přední výrobce zděných rodinných domů v České republice, na Slovensku a v Polsku, představuje tři nové domy z moderní a oblíbené řady Dominik. Nově přidané domy reagují nejen na nejnovější trendy v bydlení, ale také odráží přání klientů.

„Stále více stavíme pro mladé rodiny a páry, pro které se kvalita bydlení vyjadřuje otevřenými prostory, jednoduchými liniemi a prosvětlenými místnostmi. Právě tyto atributy nabízí celá řada domů Dominik. Díky zpětné vazbě s našimi zákazníky víme, po čem touží, a proto naší nabídku domů neustále rozšiřujeme tak, aby v ní našel každé to své,“ představuje nové trendy David Mencl, generální ředitel Ekonomických staveb.

Jednoduchý moderní styl a velké prosklené plochy charakterizují první z novinek, dům Dominik 5. Jedná se o dvoupatrový dům s dispozicí 4+1 a užitnou plochou 89,2 m2. Největší část přízemí zde zaujímá obývací pokoj, který tak nabízí dostatek prostoru pro celou rodinu. Díky velkým francouzským oknům lze tento prostor zejména v letních měsících ještě zvětšit o zahradu, na kterou je to z obývacího pokoje jen kousek. Dominik 5 je vhodný jak pro příměstskou zástavbu, tak do moderních satelitů. Pořizovací cena domu ve standardním provedení je 2 500 000 .

S propojením dřeva a omítky na fasádě si hraje druhý z představovaných domů, Dominik 6. Jeho užitná plocha 152 m2 s dispozicí 5+kk nabízí dostatek prostoru i pro početnější rodiny s dětmi. Otevřené přízemí, jehož dominantou je opět obývací pokoj propojený s kuchyní, dává prostor společným chvilkám celé rodiny. Při využití programu Génius je měsíční splátka za tento dům 9475 , celková cena přitom činí 3 600 000 .

Exkluzivní moderní vzhled a přímé linie, to je poslední z představovaných domů, Dominik 7. Samotné dispoziční řešení 5+1+G napovídá, že dům může svým majitelům nabídnout nejen dostatek prostoru a soukromí, ale i vestavěnou garáž. Maximální propojení domu s exteriérem zaručují i v tomto případě velká francouzská okna v obývacím pokoji. Navíc všechny ložnice ve druhém patře umožňují vstup na prostornou patrovou terasu s výhledem. Dům s užitnou plochou 152 m2 je možné pořídit za 4 700 000 , při měsíční splátce v programu Génius pak za 13 253 měsíčně.

S celým spektrem domů společnosti Ekonomické stavby se můžete seznámit na webových stránkách www.ekonomicke-stavby.cz. Bližší informace lze také získat ve kterékoli pobočce společnosti.

O společnosti Ekonomické stavby

Ekonomické stavby, přední stavební společnost v oblasti výstavby zděných rodinných domů v regionu střední Evropy, se od svého založení v roce 1998 zaměřuje na kvalitu a šíři nabídky, která je svým rozsahem na trhu ojedinělá. Od počátku své existence se Ekonomické stavby specializují výhradně na oblast bydlení a každoročně realizují a předávají svým klientům v České republice přes 400 domů
Cílem Ekonomických staveb je zpřístupnit bydlení v rodinném domě co nejširšímu spektru zákazníků, čehož dosahují širokou nabídkou služeb – od individuálního projektu, přes vyřízení stavebního povolení a zajištění financování až po samotnou realizaci – a příznivými cenami. Ekonomické stavby chtějí být spolehlivým a stabilním partnerem pro výstavbu rodinných domů, který vždy nabízí něco navíc. Ekonomické stavby jsou ryze českou společností s dlouholetou tradicí, která klade důraz na kvalitu a maximální efektivitu všech procesů. Ke spolupráci si vybírá silné a stabilní partnery, díky kterým může neustále svou nabídku rozšiřovat a zajistit stavbu domu za příznivou cenu. Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO  9001 již od roku 2003 a certifikátu ochrany životního prostředí ISO14 000 od roku 2007. Více informací na www.ekonomicke-stavby.cz

Pro další informace prosím kontaktujte:

Monika Veselá
Fleishman-Hillard
E: vesela@fleishman.com
T: 224 232 650



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba