Jarní březnová soutěž je tady! Soutěžte a vyhrajte zahradní nábytek!

Jarní březnová soutěž čeká na své výherce. Stačí nejpozději do 31.3.2012 správně odpovědět na dvě otázky a máte šanci získat dárkový poukaz v hodnotě 3000 na nákup zahradního nábytku v internetovém obchodě Nábytek Jeko.

Soutěžní otázky nejsou těžké, inspirací vám bude další text o trendech zahradního nábytku pro sezónu 2012.

Soutěžní otázky

1.Jaký zahradní nábytek preferujete?
a) dřevěný
b) plastový
c) ratanový
d) kovový

2. Budete letos nakupovat zahradní nábytek?
a) ano
b) ne
c) ještě nevím

Partneři jarní soutěže jsou

 

 

 

Soutěž probíhá v termínu od 2.3. – 31.3.2012. Své odpovědi posílejte na soutez@kurzy.cz  Do losování budou zahrnuti jen ti respondenti, kteří pošlou odpovědi na všechny soutěžní otázky nejpozději do 31.3.2012. Každý respondent soutěže může zaslat pouze jeden e-mail.

Po ukončení soutěže bude vylosován výherce a o výhře informován e-mailem. Výhra mu bude poté následně zaslaná. Respondenti naší soutěže souhlasí, že na jejich e-mail může být zadavatelem soutěže zasláno reklamní sdělení. 

Letošní trendy zahradního nábytku
Trendy jsou proměnlivé, platí to pro interiérový nábytek, ale i pro nábytek určený do venkovních prostor, který spíše známe pod označením zahradní nábytek. Co se právě považuje za trendové určují designérská studia, na jejichž originální pojetí i jednotlivé prvky reagují výrobci ze všech koutů světa. Díky nim se můžeme každoročně těšit i na nové kolekce zahradního nábytku, který představuje pohodlný komfort, atraktivní vzhled  a přesto přijatelné ceny.

Zahradní nábytek by měl splňovat některé požadavky, bez ohledu na módní trendy.  Měl by mít vysokou životnost a odolnost, která zaručí tvarovou, případně barevnou neměnnost. Záleží na vlastnostech konkrétního materiálu a na způsobu provedení, které musí být kvalitní. Již před koupí musíme zvážit, co od zahradního nábytku požadujeme a co  od něj očekáváme. Podle toho vybíráme materiál, ze kterého je vyroben.

Nábytek, vytvořený ze syntetických materiálů má zpravidla vyšší trvanlivost, zejména co se týče barev. Dřevěný zahradní nábytek nebo přírodní ratanový nábytek se na zahradu a terasu hodí mnohem více, má  atraktivnější vzhled a mnohdy je i cenově dostupnější.

Přírodniny letos vedou
Na počátku devadesátých let minulého století vtrhla do naší republiky vlna plastového nábytku, která  na našich zahradách vydržela poměrně dlouho. V posledních letech se pravidelně střídala éra dřevěného a kovového nábytku. Letos opět vedou přírodní materiály. K nim patří veškerý zahradní nábytek z exotického dřeva, z masivu a také z přírodního ratanu, který je k nám dovážen z Asie.

Sortiment zahradního nábytku z přírodních materiálů je široký a zahrnuje nejen klasické sestavy, jako jsou zahradní stoly a zahradní židle. Vybírat můžeme z dalších prvků, jako jsou zahradní houpačky z masivu, zahradní lehátka z exotických dřevin, zahradní křesla a lavice. Patří sem také nejrůznější doplňky a dekorace.

Pokud zrovna nejsme příznivci dřevěného nábytku nebo nábytku z přírodních materiálů, nic nezkazíme výběrem zahradního nábytku z umělého ratanu. Je téměř k nerozeznání od pravého ratanu a nikdy nezmění svou barvu. I po několika letech zůstane stejně pěkný, jako bychom jej zrovna koupili.

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Zahrada, nejlépe hodnocené fotografie



Články Zahrada