Vířivky, luxus dostupný pro všechny

Relaxace ve vodě neboli hydromasáž patří k nejefektivnějším způsobům, jak si odpočinout a poskytnout regeneraci sobě i svým klubům, unaveným končetinám, bolavým zádům a všem dalším partiím těla, které to potřebují. Hydromasáž má geniální účinky nejen na celkové zdraví vašeho organismu, ale také výrazně přispívá k zlepšení vzhledu pleti, k zmírnění celulitidy a celkové obnově pružnosti pokožky.

Vířivka nebo vířivá vana vám mohou poskytnout tento neodolatelný nadstandard každý den přímo u vás doma. Stačí se rozhodnout a vybrat si tu pravou pro váš domov a potřeby rodinných příslušníků. A pozvat můžete samozřejmě také přátele. Máme varianty například i pro šest osob. Pokud vlastníte zahradu, je vše vyřešeno. Místo by tedy bylo vybráno. Teď už jen pár rad, na co byste si měli dát při výběru pozor.

O vířivkách se můžete informovat přímo u dodavatele nebo obecně na internetu. Na českém trhu je velice široký výběr, můžete zvolit kus pro jednu osobu, pro dvě, tři, čtyři, pět, šest lidí až po kusy určené zejména pro komerční účely.

Vybrat si můžete systém s vodní masáží nebo s vzduchovou, tzv. perličkovou, která působí na povrchovou tkáň těla jako jemná poklepová masáž. Vzduchová masáž má výrazný vliv na činnost lymfatického systému a na krevní tlak. Některé systémy kombinují obě varianty. Záleží jen na vás, na co konkrétně se chcete zaměřit, jaké jsou vaše specifické požadavky. Dobře se zeptejte prodejce také na doplňkové služby jako například způsob dezinfekce, styl ohřevu vody a dále na specifika systému, co se týče jeho materiálu, odtoku vody a délku záruky na různé komponenty.

Cena je také jeden z mnoha ukazatelů kvality, ať už je to logické nebo ne, je to tak. Neměli byste si vybírat akční slevy, které jsou podezřele výhodné a diametrálně odlišné od ostatních výrobků. Kvalitní a spolehlivý výrobek určitě nebude z těch nejlevnějších, ale rozhodně se vám vyplatí do něj investovat, protože vám zaručí dlouhotrvající životnost.

Další možností především pro ty, kteří nemají zahradu, jsou rozměrově menší vířivé vany vhodné například i do paneláku nebo bytovky. Na výběr máme jak plastový, tak ocelový nebo smaltovaný materiál. Každá standardně vybavená vana musí obsahovat masážní trysky a ovládání. Masážních trysek je celá řada. Hlavní dělení je na trysky pro vodní masáž a vzduchovou masáž.

Každý takový systém pracuje s vodou napuštěnou ve vaně. Pro funkci každého vířivého systému je tedy nutná určitá výše vodní hladiny. Teplota vody se pohybuje podle cíle masáže od 32 do 40 °C.

Relaxace, rychlejší rehabilitace a stimulace celého imunitního systému těla, to jsou hlavní výhody takového domácího potěšení.

Ve vířivce si sami nebo s přáteli jistě užijete mnoho příjemných a odpočinkových chvil. Přejeme hezký relaxační podzim!

Supervirivky.cz - vířívky a vířivé bazény nejvyšší kvality a za příznivé ceny





Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy