Nová soutěž je tady! Soutěžte o dětskou postel – závodní auto!

Nová soutěž partnerů Bydlet.cz a Nábytek - Jeko.cz začíná, soutěžte a vyhrajte dětskou postel – závodní auto! Stačí nejpozději do 11.3.2013 správně odpovědět na jednoduché soutěžní otázky.

Soutěžní otázky:
1. Z jakého materiálu je vyrobená dětská postel Kuba/Kryštof?
a) masivní dřevo
b) lamino

2. Jakou základní barvu má dětská postel Kuba/Kryštof?
a) červenou
b) modrou

Soutěž probíhá v termínu od 11.2. – 11.3.2013. Své odpovědi posílejte na soutez@kurzy.cz  Do slosování budou zahrnuti jen ti respondenti, kteří pošlou správné odpovědi na všechny soutěžní otázky nejpozději do 11.3.2013. Každý respondent soutěže může zaslat pouze jeden e-mail. Po ukončení soutěže bude vylosován výherce, který si převezme výhru od Nábytek-Jeko.cz. O výhře bude informován e-mailem. Respondenti naší soutěže souhlasí s tím, že na jejich e-mail může být zadavatelem soutěže zasláno reklamní sdělení.

V dalším textu se dozvíte nápovědu pro správné zodpovězení soutěžních otázek.

Partneři soutěže jsou:

 

 

 

Dětské postele mohou být i hravé

Když dítě vyroste z dětské postýlky, je načase pořídit mu vlastní postel. Rozhodně nenechte spát dítě na rozkládací pohovce, nebo lehátku, mělo by to negativní dopad na jeho růst a celkový vývoj. Pro malé děti je vhodné pořídit postel se zábranou proti padání. Hravé dětské postele se vyrábí v podobě závodních aut, tiráků, lokomotiv, autobusů, domečků, dokonce i princeznovského kočáru.

Dětské postele mohou být rozkládací pro možnost přespání kamaráda, či rodiče. Další možností jsou postele s úložným prostorem, kam se pohodlně vejdou lůžkoviny, nebo hračky. Velmi oblíbené jsou patrové postele pro sourozence. Pod patrovou postel se navíc vejde hrací kout, psací stůl, police a knihovnička. Ideální řešení je zábavná patrová palanda pro dvě děti obývající společný pokojíček.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry