Dřevoplasty jako skvělý ekologický materiál lze použít i na ploty

Obliba dřevoplastových materiálů stále stoupá. Díky jejich užitným vlastnostem patří v poslední době při stavbě terasy mezi nejvyhledávanější. Terasy ale nejsou to jediné, co se dá z kvalitního WPC vyrobit. Velmi dobře vypadají i ploty, obklady a fasády, z dalších možností to je třeba rozmanitý zahradní nábytek nebo dekorační květináče.

„Naši klienti využívají dřevoplasty nejvíce při stavbách teras, plotů, dále pak obkladů bazénů nebo vířivek, oblíbili si je i při stavbách zahradních chodníčků nebo schodů,“ říká Zuzana Krucká, marketingová manažerka WPC – WOODPLASTIC a.s., předního českého výrobce specializujícího se na dřevoplastová prkna.

Tato dřevoplastová prkna jsou vyráběná podle americké licence Strandex v Česku. Díky tomu se mohou pochlubit špičkovou kvalitou. Jejich složení dominuje 60 % dřeva a zbylých 40 % tvoří zdravotně nezávadný polymer HDPE. Tato dřevoplastová  prkna mnohem lépe odolávají změnám počasí. Nevadí jim mráz ani sníh na rozdíl od klasického dřeva.

Barvu dřevoplastů nenarušuje ani UV záření a chlorovaná voda. Právě proto jsou tolik oblíbené jako obklady kolem bazénů. O kvalitě se mohou přesvědčit návštěvníci jednoho z Terasových center, kterých je v Česku několik. (woodplastic.cz).

K dispozici jsou zde nejen vzorníky odstínů, ale i ukázkové terasy, aby se zákazníci přesvědčili, jak se materiál chová za různých povětrnostních podmínek.

Společnost WPC – WOODPLASTIC a.s. je předním českým výrobcem unikátních produktů z materiálu WPC dle licence Strandex Corporation (USA). Vyrábí a prodává prvotřídní plná terasová prkna s ploty z materiálu WPC (WOOD-PLASTIC COMPOSITE), s obsahem 60 % dřeva a 40 % kvalitního, zdravotně zcela nezávadného polymeru HDPE) v mnoha designech, velikostech i barevných variantách. Produkty WoodPlastic® jsou výjimečné svojí odolností vůči povětrnostním vlivům, vysokou kvalitou provedení, dokonalým designem a téměř nulovou potřebou údržby (zcela bez natírání). Garantovaná záruka činí až 25 let. Více informací na: www.woodplastic.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Zahrada, nejlépe hodnocené fotografie



Články Zahrada