Farmářské polévky čtyř chutí: dobré suroviny a jednoduchá příprava

Farmarské polévky čtyř chutí Sušení je nejstarším způsobem konzervace potravin a právě na tomto principu je založena výroba dehydratovaných polévek. Pokud dáváte přednost domácím poctivým surovinám, ale na dlouhé vaření zrovna nemáte čas, je pro vás řada Farmářských polévek tou pravou volbou. Vitaně se podařilo připravit skvěle chutnající polévky, které neobsahují ani jedno „éčko“. Bonusem je také unikátní obal s průhledným okénkem, kterým jsou suroviny dobře vidět.   

Hospodyňky si mohou vybrat hned z několika variant: oblíbenou bramboračku, polévku s ovesnými vločkami, klasickou čočkovou nebo polévku s červenou čočkou. Farmářské polévky obsahují jen dobré suroviny - kousky zeleniny, velký podíl luštěnin, ovesných vloček atd. Složení polévek tedy zaručuje vysoký podíl vlákniny i bílkovin, a je tak vhodným pokrmem pro podporu dobrého zažívání.

Žádná z Farmářských polévek neobsahuje jakoukoliv přídatnou látku. Stačí si vybrat oblíbenou příchuť, zalít vodou nebo mlékem, a nechat vařit 10 až 15 minut. Jeden balíček vystačí na čtyři porce, takže není problém pohostit celou rodinu.

Farmářské polévky chutnají jako domácí a dobře zasytí. To potvrzuje i nedávné vítězství v programu “Volba spotřebitelů 2016 – Nejlepší novinka“, který každoročně organizuje společnost Atoz Marketing Services.

 


 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Recepty na víkend